Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Monkey´s Audio - jak vypálit ??

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní Monkey´s Audio - jak vypálit ??

image soubory *.ape produkuje jak jsem se dočetl Monkey´s Audio, používané zejména v ed2k sítích.
    Mám dvě alba v tomto formátě, pomocí stejnojmenného programu, který je ke stažení na www.monkeysaudio.com se skutečně dá do image dostat, ověřit funkčnost image, i převést image do *wav.

Myslel jsem si že to bude hračka, ale ono to udělá celé album jako jeden *WAV
    Ale já to chci vypálit do hudebního CD. Jak to rozkouskuju na skladby
    V Monkey´s Audio jsem to nikde nenašel.

Dík
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Member mince
    Vliv
    267

Standardní

kdysi jsem na to pouzival dBpowerAMP + monkeys plugin

Vliv
    273

Standardní

Tak zatím to nezabralo.
    dBpowerAMP mi nenabízí kýženou možnos roztrhat to na skladby, ale udělá totožnou image ve Wavu, jako Monkeys
    Zkus upřesnit.

jinak něco píšou přímo na domovských stránkách, ale je to složitý jak žebř, kua

"I can burn APE with Cue using Nero but am baffled by how difficult it seems to be to convert a whole album CDimage.APE file into individual MP3 song files using any of the following tools:

Monkey's Audio.exe
    Exact Audio Copy
    Lame
    RazorLame

Seems like I have to go through all kinds of steps.

1) decompress the .ape to .wav with Exact Audio Copy

2) Edit the cue sheet to make sure it points to CDimage.wav and not CDimage.ape

3) Split the CDimage.wav with Exact Audio Copy resulgint in individual .wav files and a new cue file CDimage-cutted.cue.

4) Have Exact Audio Copy call Lame.exe to compress the individual .wav files into individual .mp3 files.

5) check to see if MP3 Tags were generated.

This process uses up a fair amount of disk space, takes an awful long time, and requires lots of manual intervention.

Isn't there a better faster simpler way (with or without a commercial product)?"

Do mp3 to převést nechci, ale zkusím to Exact Audio copy. Ten cue soubor k tomu mám taky, ale zatím ho nic neumělo použít.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Vliv
    273

Standardní

Tak nakonec to vyřešil pouhý plugin do NERA.
    http://www.bitburners.com/remository...Audio_Plugins/

Uff, to se mi ulevilo.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání