2 tiktak: Nemuzu s Tebou uplne souhlasit. Disk jako takovy ma mechanismy, ktere "kryji" vadne sektory tim, ze presouvaji data na oblast k tomu urcenou, takze se disk jevi jako bezchybny, ale pokud je povrch poskozeny natolik, ze data z daneho sektoru nelze vubec rekonstruovat, oznaci logika misto jako vadne a vrati systemu priznak bad sector. Ten se postara o vynechani tohoto sektoru "na vyssi urovni" a prestane ho pouzivat. Zalezi vsak, jake povahy tyto vadne bloky jsou. V mem pripade to byla nejspis mechanicka zavada, jelikoz se tvorila stale nova mista, ktera nesla cist a logika disku je nebyla schopna rekonstruovat.
Ad utilita: Projel jsem disk originalni utilitou od Samsungu a samotny Samsung uvadi, ze kdyz se vyskytne sebemensi chyba ve vysledku testu, je to duvod k reklamaci disku, jelikoz uz disk "neni spolehlivy".
Pokud by mi vyslovne bylo receno, ze vymena za vetsi disk nepripada v uvahu, s nejvetsi pravdepodobnosti bych se nejspis musel smirit s vymenou za novy kus, ikdyz by se dalo "vymrzovat" tim, ze se jedna o neopravitelnou zavadu a ze chci zpet penize (a nasledne nakup jineho modelu s doplatkem), ale s CZC mam jinak dobre zkusenosti i za sve zname, tak jsem veril, ze kdyz mi nekdo z CZC tvrdi, ze by to nemel byt problem, ze to tak je. Navic mne zarazil i popis zavady pri reklamaci, z cehoz jsem usoudil, ze mnou prilozeny pruvodni dopis opravdu nejspis nikdo necetl.