Tak ja musim taky pridat jednu zatim nedoresenou zkusenost s CZC. Cca pred rokem jsem si u CZC koupil pres internet HDD Samsung 160GB, na kterem se pred tydnem objevily vadne sektory. Napsal jsem tedy na hotline ICQ, jestli bych mohl v pripade uspesne reklamace pozadat o vetsi disk+doplatek. Zde mi bylo receno, ze by to nemel byt problem, ale at to uvedu do prudovniho dopise. Pruvodni dopis jsem tedy napsal a prilozil k nemu i vypis ze servisni utility od vyrobce disku. 2 dny po odeslani mi prisel mail s tim, ze je reklamace vyrizena, ale s popisem zavady: "chyby v testu", ikdyz jsem nic takoveho neuvadel. Ale co, reklamace byla uspesna a dle RMA protokolu byla vyresena vymenou disku stejneho modelu/velikosti. Napsal jsem tedy mail na reklamacni oddeleni, zda se teprve vymena uskutecni, nebo jestli mi bude tento vymeneny disk bezevseho zaslan. Nikdo se neozval a pred hodinou mi prisel mail, ze byl disk stejne velikosti, jako jsem reklamoval (cili zadna vymena za vetsi+doplatek) expedovan. Z toho usuzuji, ze si ten dopis nikdo neprecetl. Napsal jsem teda mail primo mail na obchodni oddeleni, kde jsem preposlal mail z reklamacniho odd. a uz jsem jen zvedavej, jak to dopadne. Kazdopadne nejspis hodlam zasilku neprevzit, dokud mi nekdo nepoda rozumne vysvetleni. Docela mne to ale zklamalo, jelikoz samotna reklamace probehla v excelentnim case

.