Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Volba zvukovky

Standardní Volba zvukovky

Ahoj, chtěl bych se optat na jednu věc. Používám integrovanou zvukovou kartu na mé základní desce Epox8RDA3+, která má označení CMI9739A a jsem s ní vcelku spokojen. Mám tu ale ve skříni už dva roky zvukovku SB Live 4.1 s označením CT4830 a teď, když jsem ji tu po úklidu našel, tak mě napadlo, jestli by nebyla třeba lepší..........
    Jestli s tím někdo máte zkušenosti, můžete mi napsat názory?

Dík.

Standardní

a o co ti ide? o kvalitu zvuku ? obecne ma te Live vyhodu napr v hrach kvoli podpore EAXu
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    a o co ti ide? o kvalitu zvuku ? obecne ma te Live vyhodu napr v hrach kvoli podpore EAXu
    Ano, o kvalitu zvuku. Nevím jakou veri EAXu podporuje Live, ale ta integrovaná podporuje EAX 2.0.

Senior Member Avatar uživatele MK2
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal ___TUROK___
    Ano, o kvalitu zvuku. Nevím jakou veri EAXu podporuje Live, ale ta integrovaná podporuje EAX 2.0.
    neviem ci ti to aj ta intogrovana umoznuje, ale na mojej starej SB live sa dali celkom super nastavat vysky a basy, ktore zneju fakt kvalitne. To ze aj tvoja integrovana zvladne to iste, o tom pochybujem
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

Standardní

Citace Původně odeslal MK2
    Citace Původně odeslal ___TUROK___
    neviem ci ti to aj ta intogrovana umoznuje, ale na mojej starej SB live sa dali celkom super nastavat vysky a basy, ktore zneju fakt kvalitne. To ze aj tvoja integrovana zvladne to iste, o tom pochybujem
    Jediný co, tak si tu můžu regulovat decibely na jednotlivý repráky.

Standardní

Ten Live s kX drivery prepnutej na zadni kanaly bude urcite hrat lip nez integrovana zvukovka. Mas-li vic jak 2 repracky, Live se vyplati urcite, i s orig. drivery umi spoustu funkci typu CMSS, ruzne ozveny/chorusy, korekce basu a vysek atd. (spousta kroutitek a soupatek )
    Co se tyce EAXu, Live umi jen EAX 2.0, ja osobne obycejnej EAX bez HD moc nemusim, prijde mi to vsechno dost preefektovane.
    Live s originalnima driverama relativne dost zatezuje PCI sbernici, na to bacha hlavne s VIA cipsety - v kombinaci napr. s TV kartou, USBckem a IDE radicem to dokaze delat celkem bordel.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání