Citace Původně odeslal NightmarE
To ricixxx- mam vsetko default 330x8 to je hranica,, teplota idle 32 a
burn je 41 BOX,, HT2x mi ide tiez len do 230... podla mna je to v chipsete a ziadna nF3 neda HT2x pri vysej FSBcke...

To MadCap- no dosiel som na to tak ze ani po zvyseni napajania nie je stabilnejsi,, tj. na 335 este bezi ale na 336 uz kde tu stuhne a aj ked som pridal voltaz na CPU,, nic sa nestalo a je stale nestabylni...
Tak preto si myslim ze je to HT lebo aspon trocha stability by mu ta zvysena voltaz mala dat... ak sa mylim tak mi to plz vysvetli
No dneska mam konecne cas sa na to poriadne kuknut no zatial mi to ide so SEMPRONOM 2800+ 64bit 2400 300FSB na def voltazi prime stable. Teraz skusam max FSB co je to schopne dat, vecer napisem co sa mi podarilo z toho dostat
Este otazocka ked xcem clear CMOS tak to sa da jedine tym jumperom na doske a vsetko znova nastavit alebo je na to nejaka finta ako na EPOX kde stlacis INS pri boot a bios sa da na default. Zlaty EPOX co teraz este mam v popise. Xcel som kupit EPoX 8KDA3+ ale v uz sa nedaju zohnat v BA Takisto by ma zaujimalo ci sa da bez toho aby som isel do BIOSu zmenit ze odkila xcem bootovat, pri EPOX to ide ze stlacis esc pri nabiehani a da ti tabulku kde si mozes vybrat ze odkial xces bootovat a nemusis chodit do BIOSu to ma dost sere to stale nastavovat dookola...