Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: i4shop.net - zkusenost

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní i4shop.net - zkusenost

Zajimalo by me, zda ma s touto firmou nekdo zdejsi nejakou zkusenost. Ja mam jednu velice zajimavou.

Na me upozorneni, ze jejich podminky prodeje bazaroveho zbozi jsou v rozporu se zakony CR jsem dostal odpoved, ze by meho zamestnavatele jiste zajimalo co delam v pracovni dobe a onen odpovedni email byl preposlan i na vseobecny mail firmy. No, vcelku zbytecne, A) mi prisla odpoved 2x B) Sef se docela pobavil (sem ho zavolal).
    Samo sem to moh poslat ze soukromyho mailu, ale byla to docela zabava, asi to budu delat castejs a na soukromej nepotrebuju dostavat spam, kterej na firemni chodi stejne.

Jinak specielne toto je perla:

ZÁRUKA. Na některé zboží je dávána delší záruka. V případě selhání výrobku bude provedena buď výměna, nebo vrátíme 50% prodejní ceny.
    Tudiz si koupite neco z bazaru za 1000Kc, nebude to vubec fungovat, oni vam vrati 500Kc a muzou to znovu za 1000Kc prodat. Dobrej kseft ne ? Jinak ta zaruka je bezne 1 den.
    Nejak tam ovsem zapomeli zminit, ze dle zakona nesou odpovednost za vady atd.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Mno ja s nima mam jednu zkusenost. Jednak jsem tam u nich koupil (pres net) antenu pro 5 ghz, ale nako se mi neosvedcila, tak jsem, jak pisou na netu, vyplnil RMA a pak sel za nima, ale potiz byla ze jsem si zapomnel opsat RMA cislo, tak me vyfu*kovali s tim ze nejsou schopni se podivat do systemu a ze mam prijit s RMA cislem. Nastesti mi ete zbyvalo par dni do konce 21 denni lhuty(do 14 dni se musi vyplnit to RMA) na prineseni veci zpet do obchodu, takze jsem to stihnul, ale mohli se podivat Ale ted cekam(od minulyho patku) na penize ktery nedavaj cash ale prevodem na ucet snad se dockam...
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

Standardní

Hmmm, tak to je hustý... Ty reklamační podmínky jsou vážně legrační. Bych si nikdy nedovolil nějakýmu zákazníkovi sdělit takovýhle reklamační podmínky. Nechápu, jak tam může někdo něco vůbec koupit....

Standardní

Co já vim tak dost figurujou na czfree možnám tam by byl tvuj dotaz úrodnější. Možnost více lidí se zkušenostmi přímo s nimi.... I když předem jich lituju

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Standardní

jezevec>> je dobre ze najde jeste nekdo kdo slapne hajlzum na kuri oko,me by jen zajimalo kdyby mi zdroj co se u nich kupoval jakozto bazar kus vzal sebou pc sestavu do ktere jsem ho dal ...
    mb asus m3a78-vm amd x2 5000+ 4gb ram ati 6670 xtx3d 1gb ddr3,hdd 640gb wd-g,zvuk creative x-fi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání