Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: 2x pripojeni na net v jednom PC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member mince Avatar uživatele Radar
    Věk
    51
    Vliv
    280

Standardní

Velmi zajimave tema! Prave jsem chtel podobne zalozit. Ja mam totiz sitovky 3 a obcas je v tom hokej.
    A)512/512 pres VPN,relativne rychle ale se spatnym pingem-vyuzivam na sosani (DC++,BittComet,atp.)

B)128/128 pevna verejna IP ,pomale ale vyborne pingy na hrani po netu.

C)Wi-Fi s kamosema v okoli ( hrajem,sdilime,atd.)

A ted co to dela: ( priklady)
    Chcem hrat pres WiFI nejakou hru ,tak musim zakazat obe zbyle sitovky jinak neuvidim ve hre server. Tzn. nemuzu parit pres Wifi a mezitim neco tahat z netu.

Chtel bych napriklad tahat pres sitovku "A" z netu a pritom treba drtit BF2 na netu pres sitovku "B".
    Nebo kdyz uz neco taham pres "A" abych mohl v pohode brouzdat po netu pres sitovku "B".
    Proste nejaky softik,kterym bych urcil co ktera aplikace ma vyuzivat za sitovku pri komunikaci.O to mi jde.

Nevim jestli jsem to dobre vysvetlil o co mi jde,snad to pochopite. A jestli to vubec nejde tak me nekamenujte nejsem "netguru"
    ASUS i55 Sabertoth i5-750@(kolik turbo da staci)2x2G DDR3 Kingstone Palit GeForce 460 GTX HDD SATA 160G Maxtor+320G Seagate LG-GSA4163B Corsair HX520 W X-Fi Fatal1ty Genius SW-HF 5.1 5000 iiyama ProLite 24" E2409HDS.
    "Vytvářením sloupů z tryskové injektáže,nad obrysem kaloty výrubu,zlepšujeme technicke parametry horniny v nadloží a tím urychlujeme a usnadňujeme,razícím organizacím jejich práci."

Standardní Re: 2x pripojeni na net v jednom PC

Citace Původně odeslal Radar
    Velmi zajimave tema! Prave jsem chtel podobne zalozit. Ja mam totiz sitovky 3 a obcas je v tom hokej.
    A)512/512 pres VPN,relativne rychle ale se spatnym pingem-vyuzivam na sosani (DC++,BittComet,atp.)

B)128/128 pevna verejna IP ,pomale ale vyborne pingy na hrani po netu.

C)Wi-Fi s kamosema v okoli ( hrajem,sdilime,atd.)

A ted co to dela: ( priklady)
    Chcem hrat pres WiFI nejakou hru ,tak musim zakazat obe zbyle sitovky jinak neuvidim ve hre server. Tzn. nemuzu parit pres Wifi a mezitim neco tahat z netu.

Chtel bych napriklad tahat pres sitovku "A" z netu a pritom treba drtit BF2 na netu pres sitovku "B".
    Nebo kdyz uz neco taham pres "A" abych mohl v pohode brouzdat po netu pres sitovku "B".
    Proste nejaky softik,kterym bych urcil co ktera aplikace ma vyuzivat za sitovku pri komunikaci.O to mi jde.

Nevim jestli jsem to dobre vysvetlil o co mi jde,snad to pochopite. A jestli to vubec nejde tak me nekamenujte nejsem "netguru"

Potreboval bych uplne to same. A asi tady nikdo nic pro widle nevymyslel.

Mam pripojeni pres wifi a ma strasne pingy a pak mam dsl. Potreboval bych na tu wifi smerovat ftp a p2p prenos a na ten zbytek http atd. Nemate teda nekdo nejakou radu ? Dik.
    AthonXP Palomino 1500+@2000+ ; MSI KT3 Ultra2 ; 256 MB DDR RAM 333 cl2 ; LEADTEK GeForce IV Ti 4200 64 MB VIVO; Barraccuda 80GB; QUANTUM 12 GB DVD AoPen 1040 PRO; CD-RW Cyber drive 32/12/48; Sound Blaster 128 PCI

Standardní Re: 2x pripojeni na net v jednom PC

No jestli se nepletu, tak pokud jde do internetu jen jedna sitovka a zbytek je z privatniho rozsahu, muzes si dalsim zaznamem do routovaci tabulky ve Widlich nasmerovat urcitej provoz (smer na konkretni sit) na konkretni rozhrani. Tezko to ale udelas, mas-li vic rozhrani do internetu, to by byl voser

EDIT: I kdyz treba zadat tam jinou cestu pro jeden herni server by jit melo ....
    Naposledy upravil HAVTOM; 06.06.2006 v 17:33.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání