pry ma vyjit az v roce 2006... no podle kamose, ktery se zabyva akustikou a vsim s tim spojenym, nemaj behringery nic moc kvalitni mixaky, tak nevim. mozna bych jeste pockal, az vylezou native instruments se svoji konzoli. jinak par postrehu z hrani:
hw- pri spojeni s ntb zvukovka piskala kvuli napajecimu zdroji... vyresil sitovy filtr
sw- hral jsem pres ASIO mod s 44kHz vzorkovanim a nezaznamenal jsem nejaky velky spozdeni. pro hrani jsem pouzival traktor verzi 2.6, ktera konzoli rozpozna, rozpozna i preset vytvoreny pro 2.5 ale uplne si s konzoli nerozumi. jenou nebo dvakrat se mi stalo, ze zvuk sel s hlasitosti na 0, cili jsem to musel rychle vytahnout zpatky. no a pak zminovana jog kolecka... u nich by chtelo, aby to fungovalo jako ve VDJ, dalo se s nima scratchnout a to ne kvuli tomu, ze bych chtel tenhle zvatlavej zvuk poustet ven, ale lip se tim najde pozice a srovnaj beaty. pak uz se jen jemne doladi pitchshiftem a hotovo.
co se kvality zvuku tyce, ja byl spokojenej, kamos zvukar rikal, ze mu v tom neco vadi, ale nerekl co... asi to, ze se hraje pres to a ne pres winamp .