Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: NetLimiter - zatuhávání

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní NetLimiter - zatuhávání

Mám takovej problém s netlimiterem (v 1.30), včera jsem ho potřeboval na pár dní nainstalovat (potřebuju chvíli měřit přenosy), a působí občas trošku problémy? Například tak 1x ze tří startů Windows , když nastartuju prohlížeč (Firefox 1.0.7), tak ten nastartuje, ale když pak zadám nějakou adresu, tak to vytuhne... A následně vytuhne i netlimiter, takže oba shodím, a když NetLimiter vypnu totálně, tak pak net běží.... Je to trošku divný... VÍM, že verze 1.3 není nejnovější, ale dřív (W2k SP1) fungovala v pohodě, teď na WXP SP2 takhle občas hapruje? Neví někdo, čím by to mohlo být, nesetkal jste se s tím někdo
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Netlimiter celkovo aj starsie verzie vytuhavaju dost casto na winxp + sp2. So sp1 to nerobilo nikdy ... Mne pomohlo pri takychto problemoch spravit druhy ucet ten si nakonfigurovat a pouzivat ten. Ja viem je to blbost ale pomohlo to ...

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    247

Standardní Re: NetLimiter - zatuhávání

Mne NetLimiter ve WinXP Pro SP2 nepada.
    Jen je skoda, ze nejde, alespon o tom nevim, naimportovat statistiky z 1.3 do 2.0. Jinak bych uz presel na 2.0.
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

WinXP ProSP2 - Netlimiter 1.30 mi nepadá, žádné problémy, zkoušel sem dvojkovou verzi, ale ta dělala všechno možný, jen ne správně měřila
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Neviem preco otvarate skoro rok stary post ale budiz. Od verzie 2.07 to uz aj dobre meria aj dobre limituje. Takze kazdemu komu zatuhava doporucujem novu verziu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání