Citace Původně odeslal JJEJ
Taky jsem si dneska pohral s Biosem. Puvodne jsem tam mel F6 a nemohl jsem se dostat pres 9*265(delicku sem mohl nastavit jakou sem chtel, ale dal to proste neslo).

Dnes sem tam prskl řijnovou F9 a helemese. Dost podstatny zmeny v Interfacu biosu (podobne DFIckam), pridany delicky (100,150....), rozpozna Opterona (ne ze by mi predtim vadilo "unknown procesor"...ale ), hlavni vec ale je, ze se dostanu vejs.
Tedko valim Prime stable 9x290(delicka 15) + 1,4V (porad testuju, snad to pujde jeste nahoru)

Pokud byly uvedene zmeny uz v F8 tak se omlouvam, bo sem sel z F6 rovnou na F9
To je zajimavy, mam ten samej bios a opterona mi to nerozpozna a navic mam problem dostat se nad 282 FSB, i kdyz nastavim na pametech to nejhorsi casovani,tak pres tuhle hranici se pri nastavenejch pametich na 133 MHz nedostanu vejs. Kdyz jsem dal pameti na 100 MHz tak sem se dostal i na 300 MHz FSB, ale nebylo to nic moc stabilni - nevim jestli opět kvli pamětem nebo procesoru, ale přidávat šťávu cpučku nepomáhalo.... Jinak tahle deska mi dost haluzí- odešla mi smart fan regulace větráků a čidlo teploty ukazuje docela bláboly-že prej mam na procáku 55 stupňů a když jsem skončil s hranim COD2 ,tak na procíku najednou bylo 29 Asi si tahle deska nesedla s mejma pamětma,protože jinak si tohle nedokážu vysvětlit Nepřidávali ste třeba někde jinde voltáž kromě na CPU a pamětech? Jaký máte nastavení pamětí v biosu?