nechce sa mi tie vase siahodlhe prispevky citat, ale musim konstatovat ze tiktak ma pravdu ... osobne som testoval desiatky mp3 prehravacov (hlave zvukovo > pouzitim overenej sady songov za rovnakych podmienok ....) a spicku okupuje iriver/creative/mpio/I-audio ... vsetko samozrejme z tych lepsich modelov . Kedysi som mal MuVo2 a to bola tvrda spicka vsetkeho (zevraj iPod hra lepsie, nezdalo sa mi to tak ) a na to muvo sa nechytal ziadny iriver to je moje "objektivne" hodnotenie po testovani na KSC/35 a velkych sluchatkach cez sluchatkovy zosik ... inak teraz mam pomerne sitozny nex ia+ ci jak sa to vola a hrat to tiez velmi dobre narozdiel od vsemoznych priveskov na kluce to aspon utiahne KSC/35 a hra to s nimi rozumne dlhu dobu pribalene sluchatka ma totalne nezaujimaju
jedno posoltvo MeTan-a > to co teba prekvapilo tento rok pozname uz rok/roky a zobecnovanie ze "creative je naprd" "iriver je vzdy mega" je trosku zla cesta a "prdnut" si k niecomu sporty pro a hodnotit zvuk neni tak uplne good cesta, viac ako polka ci mozno 3/4 prehravacov nema dostatocny vykon na vybudenie takychto sluchatok a pri vytnuti hlasitosti potom hrozne skresluju a ty potom hodnotis, ze ma prehravac slabsi vystup