Citace Původně odeslal Aliencz
Ještě bych dodal, že nejde jen o NAD. Ten zcela náhodou vyniká i v kategorii okolo 10tis. Kč společně s Cambridge Audio Azur A540/640. Další modely začínají zhruba na 14tis a těch je už více, Harman Kardon, Vincent, řada kousků z druhé ruky a j. Jde o obecný fakt, že AVR v drtivé většině hrají nezkutečně hůře, než jejich stereorivalové. Yamaha a Denon bohužel v zesilovačích nižší cenové kategorie mohutně zaostávají, Marantz už taky není nic víc, než jen blbá spotřebka o tradičních značkách SONY, Technics (Pioneer) a pod. ani nemluvě.

Ty bedny jsou na tom stejně, jako všechny. Jen sálové PA systémy do mají ochrany proti přetížení. Pokud jim budeš dávat na *** víc, než je v papírech, nebo na hranici, bodu brzy "vyhrané". Nicméně cca 110W při 8ohmech je dost velká rezerva na to, abys dřív ohluchnul, než odejdou, tedy pokud je nevozíš do místní sokolovny na diskotéku. Koaxiální reproduktor DC z nich dělá zvukového virtuoze a ve spojení se supertweeterem mimo bednu se jedná o mimořádný kousek za uvedenou cenu. Škoda, že Ti doma leží ladem. Kdyby byly o ždibec hezčí, mám je doma taky. Takhle jsem volil pro mě přijatelnější KEF Q1 - taktéž s koaxiálním reproduktorem. S tou Yamahou by se flákaly i bedny o polovinu levnější, než máš ty.
Ok, prekecals me - du do lepsiho stereozesaku a zbavim se tech geniusu i Yamahy a k bednam vyrobim poradny stojany. diky za tvuj dost presvedcivy nazor, bohuzel momentalne jsem o berlich tak nemuzu chodit po kamenejch kseftech atak tedy prolitnu jen ty i-netove Jestli mas nake tipy na slusny stereo treba i z druhe ruky takbych ti byl zavazanej za radu- ale vice prez sz