Citace Původně odeslal Aliencz
Citace Původně odeslal Fraj#r
Tannoy sensys DC1 a frcim prez yamahu RX-450 taky z podpisu.
Výborné repro, které je velmi velmi špatně krmeno "trapným" zesilovačem uvedeného receiveru Yamaha. Desetitisícový zesilovač NAD 320BEEE Ti teprve ukáže, co tyhle bedny opravdu dokážou. Nejen, že se posadíš na zadek, ale pokud neposloucháš jem MP3 stažené z netu, povětšinou radiohit žánru, ale zasuneš do CD/DVD přehrávače, odpovědně analogově propojeného s tím NADem, třeba nějaký dobrý JAZZ, nebo jinou akustickou hudbu (Eagles, Gabriel, Diana Krall, Patricia Barber ...bla bla bla) tak poznáš na vlastní uši, jak zní ovčí struna na kytaře ve tvém obyváku, ucítíš "dřevěný"zvuk těla kytary a ucítíš materiál membrány na bongách .... až se z toho počůráš ...... to teda nekecám!!! AVR 450 od YAMAHY jen dobře hraje, ale nic neukáže, bohužel, tak to je. Jeho koncáky, ale hlavně předzesilovač nesahají ani na nejlevnější zesilovače do 5tis Kč za kus.

Ty stojany - viz obrázek - jsou dobré.
Zmineny zesilovac NAD 320BEEE jsem nemel moznost videt ani slyset tudiz jsem o nem ani v nejmensim neuvazoval - bylo mi doporuceno podivat se prave po Yamaze, ktera pry hraje "krasne ciste" a podle i-netovych testu a recenzi tomu tak je. Repro nemam jen ke stereu, ale taky pro prehravani DVD a hraju taky sem tam nakou tu gamesu takze muj vyber smeroval predevsim do kategorie levnejsich 5.1 receiveru namisto sice neskutecne krasne hrajicich stereozesilovacu avsak bez zminene podpory 5.1 a ruznejch DTS a Pro logic efektu, ktere jak jsem casem zjistil stoji za starou belu. Kdybych se mohl vratit v case tak urcite zamirim do o hodne vyssi kategorie a poridim kvalitni stereozesak, ale uz je bohuzel pozde
K tem stojanum - jejich cena je +/- 3000,- za kus coz neni az tak velka palka ale myslim ze z kusu tlustyho plechu a poradny trubky z Ferony dokazu vyrobit nejen elegantne vypadajici ale predevsim plne funkci splnujici stojany za dosti laciny peniz - jen je okopcim.
Jeste jeden dotazek - Zivotnost techto beden? Daji se "odbouchnout" castym poslechem velice hlasite hudby blizko hranice jejich maximalni wattaze, ci je jedno jak dlouho hraji/na jakou hlasitost a vydrzi "naveky"? Ty bedny sem vybiral podle sluchu ucha tak diky zes me tak prijemne potesil jejich kvalitou