Citace Původně odeslal Hobborg
nazdarek hmm tak sem se zase nic moc nedovedel...je to jako vzdy jedna baba povidala a tak...chtel bych si vymenit zvukovku protoze sem si zakoupil novej komp a stara 5.1live mi tam nejede...tedka jedu na integrovane sb 24 value (myslim) a je to des horsi jako sb5.1 live (bedny mam 5.1HT) nejsem nejakej super fanda ale mam rad peknej zvuk...
no a tedka se rozhoduju jesi A2 ZS za 2litry nebo ... moznost mit A1 s EXboxem za 17kil nebo samo taky tu A4 za tech 15kil ale myslim si ze kdyz je z tehle karet nejnovejsi A2ZS tak pujdu do ni...uz jen z hlediska budoucnosti kompatibility atd....je 24bitova tak to treba nejakej patek vydrzi
co vy na to_?
Ja by som na tvojom mieste siel bud do audigy 2 value alebo ked nebude ta tak do tej novej audigy 4 bulk

usetris pretoze obidve su lacnejsie ako a2zs navyse audigy 2 value mala v teste computer najvyssiu kvalitu zvuku dokonca lepsiu ako audigy 4 PRO pretoze ma na svoju cenu dost dobre prevodniky a uplne novy hlavny procesor
ja ju mam a fakt je to za tu cenu najlepsia kupa co moze byt moje Z2300 s nou hraju uplne bozsky