vlastnim taktez sporty a jsem nadmiru spokojeny ale dotaz znel jake spunty, tedy skusil sem Sennheiser dvoje typy,bohuzel uz nevim ktere to byly ale cena kolem 400kč pak nejaky philipsy¨,ktere hraly dobre ale ne dele nez pul roku proste vzdycky se neco zesr.alo. pak samozrejme kossy spunty. nevim presne model jsou cele modre,pomerne velke za 350kč. cca. to meuplne znicilo pac zvuk fakt mizerny, pak sem testoval v obchode po dlouhe hadce s prodavacem ty kossy za litr (spunty) s penou,ktera se zmackne a sluchadlo zarazis 10cm do hlavy a zvuk opravdu shit! na tu cenu opravdu shit no a nakonec jsem mel strasne dlouho tyhlety.. iRiver iAC 104 bohuzel nevim ktere to presne jso bud ty 104 nebo 105 nebo nejake vyzsi ale vypadaji takto. http://www.klo.cz/obchod-novy/detail...4d208262cd47b1 jinak ja jsem je pouzival asi pul roku, pak sem si poridil Sporty pro a ted je ma bratr uz asi rok. a ani penovky nemenil. myslim ze to jsou ty prave spunty co hledas. Jestli si od tebe nekdo v okoli kupoval iRiVER tak je nejspis obdrzel takze muzes i vyzkouset.