Citace Původně odeslal Anys
hm tak panove ted mi taky odesel Chill CP450A2 450w, mel jsem ho necelej tyden, po celou dobu slapal az doted, prijdu domu zapnu to, jen mi problikne ledka na case a nic..zurive dal mackam power a nic, zdroj kdyz je pripojen do site tak uz jen piska..po nekolika dalsich nezdarnych pokusech s odpojenim vseho mozneho je vysledek porad stejny, tak zitra pujde na reklamaci

tak a ted co s tim,muzu pouzit jako nahradu fotrona 450w s 20 pinem na DFI nf4 UT ultra-d s opteronem 144 pres redukci na 24 pin ? vyrobce to pry nedoporucuje

pripadne jaky jiny zdroj by jste mi doporicli poridit ? .. po tomhle pripadu si radeji priplatim
No podla jedneho pripadu sudim vsetko...to by sme naozaj daleko zasli...cize ked niekomu prdne ENERMAX ta uz ho nekupi. Ak by takto kazdy postupoval tak by sme skoncili niekde v diere.

To ze CHILL mal s novymi dual 12V zdrojmi problemy kvoli tomu diagnostickemu obvodu je jedna vec, to ze niekto chytil kus ktory proste umrel je vec druha a to ze CHill je de facto jeden z najtichsich zdrojov (sa mozete hadat ale ma nepresvedcite) je vec tretia.

Ale mierne teda dost sme odbocili od temy...riesite tu uz klasicke problemy zdrojov ... kazdy zdroj moze odist. Cize bud sa vyjadrovat k problemu ktory sa zacal rozoberat v uvode alebo vobec neprispievat. Pozdejsie premazem od prispevku ktory zacal s OT.