No to sem dopad sakra!
minulej tyden mi ty disky uz vic nesly nez jo! dve hodiny sem se snazil bootovat ale marne. potom se to chytlo ale bootovalo to asi 10 min . to bylo naposledy co sem ty disky videl " v akci" dalsi boot uz se nepodaril!
v zachvatu zurivosti sem opet napsal na technickou podporu Maxtoru o zaslani FW tentokrat trosku ostreji! a doslo mi zhruba toto:

"FW je pevnou soucasti HDD a vztahuje se na nej plna zaruka stejne jako na HDD samotny.
zmena (prehravani) FW neni bezna uzivatelska cinnost s HDD a proto vam nento FW nemuzeme poskytnout. pozadejte proto o tuto cinnost sveho prodejce v ramci reklamace"

no tak sem zbalil disky a letel k prodejci! jenze jejich dodavatel neni primo Maxtor ale dalsi ochodnik a tak se to pekne kompikuje.

rikali mi ze sice o problemu maxtor (zvlaste max line 10)- nForce 4 slyseli ale to pro ne neni smerodatne hlavne nechapali ze 2 identicke disky jsou jeden UDMA 6 a druhej UDMA 5. (ja takove malichernosti vubec neresim )no tak ted mam pujcenej 3Gb hadr a budu trpet asi az do uplneho konce!