Čau všem,Potřebuju poradit. Mám níže uvedenou sestavu. Vše fungovalo asi rok a půl v pohodě, bez problémů. Grafickou kartu mám R9800Pro s Vmodem a vodním chlazením čipu. Při spouštění hry mi předevčírem začala blbnout v 3D režimu (rozhozený obraz, čáry přes celou obrazovku) Restartoval jsem ho a podobné nesmysly se zobrazovaly i v POSTu, poté při startu OS a ve Windows. Po dalším restartu už nenaběhly ani Windows. Smířil jsem se s tím, že je karta hotová. Kamarád mi půjčil svoji starou ATInu R9200SE, jen než si koupím novou. Když jsem ji zapojil, zdálo se, že je všechno v pořádku, ale dneska, po druhém zaplnutí s touto kartou mi to začalo dělat podobné problémy, jako s mým starým Radeonem. V POSTu to vyhodí zelené čáry asi 5cm od sebe a po POSTu nečitelné nesmysly (vykřičníky přes celou obrazovku) v BIOSu nečitelné položky atd. Ale jakmile to najede do Windows (rozlišení 1280*1024*32) tak je obraz zase v pořádku. Když ale spustím zase nějakou hru, tak to zase začne dělat nesmysly podle složitosti hry. Například v Counterstrike 1.6 je obraz skoro v pořádku, ale v Counterstrike Source už je obraz rozbitý, jsou vynechané textury, nedá se na to dívat. To samé třeba v San Andreas.
Chci se zeptat, čím to může byýt způsobeno, nevím si s tím rady. Je možné, že je odpálený taky AGP slot nebo nějak poškozený NB? Díky za každou radu.