Potrebuju vyriznout otvor do leveho boku case, abych tam mohl dat vetracek 80x80mm, ktery by foukal studeny vzduch k procesoru. Jak nejlepe na to v domacich podminkach.. Ten case nechci moc zrasit! Laser nemam.
predem dik za rady a navrhy.
Potrebuju vyriznout otvor do leveho boku case, abych tam mohl dat vetracek 80x80mm, ktery by foukal studeny vzduch k procesoru. Jak nejlepe na to v domacich podminkach.. Ten case nechci moc zrasit! Laser nemam.
predem dik za rady a navrhy.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
lupenkovou pilkou s plátkem na železoPůvodně odeslal Jey
můj nový web : www.ertyh2o.net Athlon XP 2500+@2300MHz (200*11,5) Barton AQZEA 0331 UPMW, SOLTEK 75FRN2-RL, DDR 512MB/333Mhz, Gainward GeForce 4Ti4200 (300@600), 4x HDD Seagate Bar7200.7 8MB cache 120GB, Hercules Fortissimo III, CDRW Teac 52*32*52, Hyundai ImageQuest F790D Flat,(vodní chlazení:CPU,Chipset,GPU,4xHdd)
to mě napadlo.Původně odeslal eRTY
ale to asi nevyříznu lupénkovou pilkou, když je to skoro veprostřed tý bočnice?? jak bych se do toho prostředka s tou pilkou dostal?
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
na tohle je takzvana "šukapilka"
navrtas si vrtakem otvor a uz jenom jedes.. pak zacistis treba brusnym kuzelen na vrtacce nebo rucne
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
hmm. to je přesně vono.. akorát to nemámmPůvodně odeslal DeeKay
a nemám na 90procent nikoho kolem sebe, kdo by to měl.
no, ještě se optám..
a v praze asi nikoho neznáte?? kdo by to vyřezával?
no, i když to je stejně blbost. páč bych se s tim nikam netáhnul. není to zvlášť odendavací bočnice. je to celej kryt case. bigtawra.. musím najít alternativu..
Tak tak nebo muzes tez pokud nemas lupenku tak si navrtej kolem dokola diry vrtacko, pak to "vyraz" a hrany zahlad pilnikem
Desktop:
DFI LanParty SLI-DR (7.04-2BTA ) \\ AMD A64 4000+(Naked) @ 230*12_1,5V\\ Thermaltake XP90cu+92fan PAPST\\ ASUS EXTREME 6800Ultra 256Mb 2TD(R.I.P.) nahrada Inno 7600GST 500\1400 @ 630\1900 (pencilmod)\\ 2*1024MB CORSAIR DDR460\\ Seagate Barracuda 7200.7 200GB S-ATA 8MB cache+WD RAPTOR 74GB 10.000 ot.+SAMSUNG HD120IJ S-ata2 \\ LG SuperMulti GSA-4120B \\ SAMSUNG Flopy 3,5 palce \\Alien UV-Boost Netzteil 500 Watt - black \\ Thermaltake ARMOR 8000SWB Series\\ Viewsonic Ve500 15\"LCD \\ Revoltec Light Board Series XL - black \\ Logitech MX700
Mobile: HP Pavilion dv6560ec (Turion64 X2 2x1,8ghz, 2x1gb DDR2 667 kingston, M8400GS(400\400 @ 560\500), 12cell battery, Windows7cz)
Původně odeslal -Ja8k1-
jjj. asi budu muset.. ale je to PEKNA prasarna..
no, tak dik fsem. doufam ze najdu doma lupenku.. no kdyztak si budu hrat jenom s vrtackou a pilnikem.
NEBO TO VYKOUSU ZUBAMA![]()
PS: hodil mi se mi odkaz na stranky toho typka jak dela mrizky na vetracky.. nebo kde sehnat obyc mrizky. ale spis odkaz na toho Dudu nebo jak se jmenuje.. predem dik
Hec ja to mam![]()
Korat k tomu nemam nasadu na kov
www.dcase.cz
btw me udelali kruhovou diru do kejsu normalne v zamecnictvi tady u nas na sidlisti a nic za to nechteli
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
to je jedno.. ja to vykousu tema zubama.. vrtacka a pilniky resi vsePůvodně odeslal DeeKay
)
ps, ty dudu stranky sem uz nasel.
Kámoš si dělal díru do bočnice pomocí vrtačky + nástavec na vykružování otvorů. Vypadá to suprově a ani to nemusel brousit. Já blb to dělal na starý bedně pomocí vrtačky (obvrtal jsem obvod budoucí díry malýma vrtáčkama, pak jsem to odsekal majzlíčkem a brousil a brousil a brousil a brousil...a brousil a brousila když už mě to nebavilo, tak jsem tam dal mřížku z GME za dvacku a bylo hotovo).
Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
Notebook: DELL Studio 1535
Mobil: SonyEricsson W910i
hmm. sakra, to co pises o kamosovi byl muj plan !!!!Původně odeslal *VIPER*
no a jak se to presne jmenuje ten nastavec?? co to tak stojia facha to na vsechny vrtacky?
ja budu strasny trable to udelat jakkoliv, protoze nemam oddelitelne bocnice, ale cely kryt z case.. a to mam novyho bigtowera od ceskejch eurocase.
No možná mi nebudete věřit, ale já dělal svůj tunel rozrušovačkou. Nic moc- já vím,ale funguje naprosto stejně![]()
Pašák erda.
jo presne do tohodle casu jsem vyvrtal vrtackou diru na 92mm vetrak proti cpu, ale nejak jsem nemel naladu to zabrusovat, takze ted je to v prasecim stavu schovany pod mrizkouPůvodně odeslal Jey
. nech si to vyvrtat nekde v zamecnictvi nebo v autoopravne... je to lepsi nez se s tim morit...
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
A co tak vykruzovakem na plech !!!Je to podobne ako na plexi.
PC STORM
no inak mam podobny problem ale to s tym nastvcom na velke dieri je dobra vecicka ... na nete som videl nejaku stranku ze lee`s space (sorry no link nemam) a tam to robil tym a uplne cista pracicka a rovno to bolo clean ... a ten nastvec by nemusel byt taky mastny ...
MadCap
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)