a co spolahlivost? maxtor by som urcite vyskrtol zo zoznamu, minule som cital ze 30% z predanych diskov maxtor bolo reklamovanych co je velmi vela podla mna... a pristupovka hmm... ja hitachi neobhajujem iba konstatujem ako to vyzera... poznam ludi co maju samsungy a chvalili si ich ze su paradne rychle a tiche ale po case zacali haprovat a kaput... no tazko povedat... ja osobne mam s hitachi velmi dobre skusenosti... aj seagate si mozem pochvalit mal som 3 barracudy (II, III a IV) IVka bola velmi ticha ale pomala... nevie maky je ten T7K250 ale moj 250GXP je pomerne tichy na to ze mas tiez pristupovku okolo 12.5ms a skor ma trapi cpu cooler ako hluk od disku... pretoze ako som pisal ak disk dobre uchytis tak mierne eliminujes hluk pri seekovani a moj hitachi ma daleko od motorovej pili to skor ine diske take poznam... AAM mam vypnuty... osobne mam firmu samsung rad ale disk od nich by som nekupil asi...Původně odeslal janko_hrasko
... mobil a lcd urcite jedine samsung ;o) ide o subjektivny nazor, kazdemu sa ine paci... ja pojdem do toho hitachi a uvidime sak potom dam vediet ako je to s hlukom tak mozme porovnat
![]()