Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: Vyber televize Plasma/LCD?

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní Vyber televize Plasma/LCD?

Zdravim,
    takze potrebujem domu novou telku, zatim nejsem ani pevne rozhodlej jeslti plasmu nebo LCD, plasma bude mit urcite lepsi barvy ale asi bude chtit za par let vymenit ze?
    Rozhodujici pro mne je hlavne uhlopricka (42'' nebo 40'' proste kolem tech 105cm), a potom nevim na co se u obrazovek zamerit, jestli na rozliseni popripade kontrast? Pravdepodobne by to chtelo i HDTV. No a samozrejme cena, videl bych to kolem 80k.

Nahodou jsem narazil na tuhle http://www.electrohall.cz/store/good...sID=SE00932517 sleva ze 100k na 60k je prijemna, ale zda se mi ze ma male rozliseni..

Pokud by se nekdo nahodou orientoval uvitam jakoukoli radu.
    .

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní

pytal som sa na toto kamosa ktory robi v Sony Slovakia , a odpoved bola jasna , Plazma nebrat.Preco?? Pozr isi zadny stitok o spotrebe a pochopis
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Vliv
    294

Standardní

2 proe: Diky ze jsi se zeptal, ale tohle nejak neresim, spis me zajima co vybrat, ale asi urcite vezmu toho Philipse..
    .

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

LCD ma mnohem vetsi zivotnost (cca 80 000h)
    jestli ale chces velkou uhlopricku tak ber Plasmu, LCD je pri velkych uhloprickach velmi draha, ale spotreba je opravdu velmi vysoka!
    osobne bych zvolil Plasmu

Philips je dobra znacka, mozna bych jeste uvazoval u plasmy o Panasonicu nebo i LG

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Já taky řeším koupi plasmy. byl jsem v X krámech, kde jsem porovnával a porovnával.... Výsledek je ten, že ve všech, opravdu ve všech případech byly TV LG zdaleka nejlepší a Panasonicy nejhorší, na ně se nedalo koukat, tak vyblitý obraz jsem už dlouho neviděl. Philipsy a Thomsony rozumný střed, ale LG byla někde jinde, beru toto

http://www.dno.cz/?action=157(8569,617)

Cena zde je bezkonkurenční, v kamenných krámech 70k, na netu pod 51k jsem ji nenašel... Tento týden mi ji dovezou.... Navíc spotřeba 250W...

Standardní

plasmu bych si v zivote nekoupil. kamos ma v praci eizo za asi 200kkc a i u toho se hodne brzo vypalily staticky prvky v prenasenem obrazu a ty pixely jsou taky velky jak krava. proste od plasmy ruce pryc

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

To bys musel 24hodin denně 365 dnů v roce hledět např na ČT1 aby se Ti tam to logo vypálilo, jinak ani náhodou....

Vliv
    294

Standardní

2Rado: Diky! TA cena je super a parametry taky vypadaji dobre. Navic je to presne ta uhlopricka kterou potrebuji. Zajdu se na ni v Brne podivat ale myslim ze je rozhodnuto.
    .

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Fakt jsem hleděl v několika velkokrámech, kde byly s LG srovnávány Panácy, Thomsony, Sonky, Philipsy... Opravdu ve všech případech LG byla naprosto nej... navíc bohatá výbava, všemožné vstupy, spotřeba 250W a perfektní ovládání, mohu poslat mejlem manuál, který jsem ukecal na LG service

Už se těším, až mi zavolají, že ji vezou.....

Standardní

Citace Původně odeslal Rado
    To bys musel 24hodin denně 365 dnů v roce hledět např na ČT1 aby se Ti tam to logo vypálilo, jinak ani náhodou....
    2mesice

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Při normálním používání není šance, notabene o tom v manuálech nepíšou, takže bys to vyreklamoval ) nee, fakt dnešní modely s tímto problém nemají. Dnes jsou plazmy v každém lepším sportbaru a nikde není logo EuroSportu vypálené.... Hele, až to budu mít doma, dám Ti echo, můžeš se zastavit, když budeš v OVĚ....

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

1. Tie linky na nay ma hodili na nejaku ladnicku
    2. OVP by som asi nebral. keby som uz investoval tolko penazi tak radsej do lepsich znaciek (aj ked nemam nic proti OVP - sam mam doma CRT telku od nich)
    desktop MoBo: Gigabyte MA770-DS3, CPU: X2 4450e, RAM: 2GB Kingston, HDD: Samsung F1 750GB, GPU: Radko 3850, DVD: Samsung SH-S223F, Case: CoolerMaster Elite 330, Zdroj: Fortron 350W 60GLN, LCD: Samsung 223BW, repro: Creative P380 ||| notebook Compaq Evo n620c: Pentium M 1,5GHz, 1GB RAM, 120GB HDD, 14" LCD (1400x1050) a našlapaný Mobile Radeon 7500
    If there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask? Do they get smart just in time to ask questions?

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní

hmm, mne to otvorilo fotaky na prvy pokus . Klikni na ten link 2x po sebe, potom uz ide spravne...
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

Loewe? Som ani nevedel ze vyrabaju televizori, ja mam od nich puzdro k fotaku .
    Takze ti asi moc neporadim, s tymito znackami nemam vela skusenosti (ale cisto z mojho subjektivneho hladiska by som sa asi priklonil k OVP )
    desktop MoBo: Gigabyte MA770-DS3, CPU: X2 4450e, RAM: 2GB Kingston, HDD: Samsung F1 750GB, GPU: Radko 3850, DVD: Samsung SH-S223F, Case: CoolerMaster Elite 330, Zdroj: Fortron 350W 60GLN, LCD: Samsung 223BW, repro: Creative P380 ||| notebook Compaq Evo n620c: Pentium M 1,5GHz, 1GB RAM, 120GB HDD, 14" LCD (1400x1050) a našlapaný Mobile Radeon 7500
    If there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask? Do they get smart just in time to ask questions?

Standardní

náhodou sme byli v pondělí v panasonicu na exkurzi , mimo plno věcí o firmě nám řekli i pár věcí o thu

plazma = panansonic

LCD = sony

čím větší úhlopříčka tím víc je lepší plazma ( otázka ale je , kde je ta mez )

ty nový viera sou fakt paráda

suběktivně se mi zdá že maj plasmy reálnější barvy
    Pašák erda.

Member Avatar uživatele snapcase
    Věk
    44
    Vliv
    254

Standardní

pred nedavnom porovnavali v magazine Test na STV lcdecka a plazmy.v oboch pripadoch vyhral Panasonic.vytkli mu jedine,ze prepinanie medzi stanicami mu znacne trva.dalsie priecky si rozdelili hlavne Samsung a Philips.az za nimi skoncili LG a Loewe(co som doteraz,asi mylne povazoval za high-end).
    ja osobne sa sice kupovat nechystam,ale tiez sa mi subjektivne zdali farby na tych Viera asi najlepsie.ak tu niekto pisal,ze panase sa mu zdaju najhorsie,nemohlo to byt "odbornym" personalom v predajni?ono ked mate ako predavac najvacsiu proviziu zo sony nebudete nastavovat najkrajsi obraz na inej znacke,ze?ale neviem,vobec sa do toho nevyznam.
    osobne som zvedavy aj na tie Bravie...
    AMD Athlon64 3000+@2500MHz;ArcticCooling Freezer64
    MSI K8N NeoPlatinum;2x512MB A-DATA Vitesta500MHz@417MHz(2,5-3-3-6-1T)
    MSI NX6800TD128 w/AC Silencer5@16/6(420/820);HDD WD Caviar 120GB SATA;FDD Teac
    DVD-RW Toshiba R5272;ENERMAX EG485P/AX(G);17"CRT Dell D1025HE;TT SmartCaseFan II

Vliv
    294

Standardní

Takze ja jen pridam jeden postreh..

Nejlepsi je opravdu zajit do velkeho elektra a poradne to prohlednout.. Ja jsem si vybral LG jak tu zminoval Rado.... ale po konzultaci se znamym ktery mi rekl ze prave LG jsou jedny z nejporuchovejsich jsem se rozhodl zbytecne nesetrit a nekoupit smejd a objednal jsem si tuhle krasku http://www.sony.cz/view/ShowProduct....ory=TVP+LCD+TV

Kdo nevidel Sony Bravia (hlavne V a W radu) a chtel by kupovat LCD tak at se jde podivat nejprve na ne at ma podle ceho porovnavat.. Tak dokonaly obraz jsem u LCD TV jeste nevidel..

Jo a u nas uz nejsou k dostani (obvolaval jsem cele odpoledne E-shopy).. Budou az po novem roce.. Takze hodne stesti .-)
    .

Standardní

Ze zkušenosti z prodejny, musím varovat před značkami Philips a Thomson. Bohužel odcházejí velmi brzy na reklamace.
    Zatím vedou, co se týče kavality TV Panasonic. Jak v klasice, tak i v LCD.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Prokop
    Takze ja jen pridam jeden postreh..

Nejlepsi je opravdu zajit do velkeho elektra a poradne to prohlednout.. Ja jsem si vybral LG jak tu zminoval Rado.... ale po konzultaci se znamym ktery mi rekl ze prave LG jsou jedny z nejporuchovejsich jsem se rozhodl zbytecne nesetrit a nekoupit smejd a objednal jsem si tuhle krasku http://www.sony.cz/view/ShowProduct....ory=TVP+LCD+TV

Kdo nevidel Sony Bravia (hlavne V a W radu) a chtel by kupovat LCD tak at se jde podivat nejprve na ne at ma podle ceho porovnavat.. Tak dokonaly obraz jsem u LCD TV jeste nevidel..

Jo a u nas uz nejsou k dostani (obvolaval jsem cele odpoledne E-shopy).. Budou az po novem roce.. Takze hodne stesti .-)
    Jenže výměna lampy u LCD Bravia je po 1500 hodinách

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal samael
    Ze zkušenosti z prodejny, musím varovat před značkami Philips a Thomson. Bohužel odcházejí velmi brzy na reklamace.
    Zatím vedou, co se týče kavality TV Panasonic. Jak v klasice, tak i v LCD.
    CRT televizi neřeším, ale u plasmy sis asi spletl značky, ne? panasonic mi připadl ve všech obchodech naprosto nejhorší svou ne-kvalitou obrazu. LG jsou obrazově podle mě nejlepší a já bych neměnil, už ji mám týden doma

Standardní

Vidím co odchází do servisu, dnes to byl Thomson. Co víc dodat.
    K LG, ať slouží co nejdéle

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal samael
    Vidím co odchází do servisu, dnes to byl Thomson. Co víc dodat.
    K LG, ať slouží co nejdéle
    Já nevím, jak spolehlivost, ale obrazová kvalita Panasonic nic moc.
    Díky za přání, jsem spokojen, má to vše, co jsem chtěl a po propojení přes komponentní vstup je obraz brilantní. PC přes S-VIDEO taky jede dobře

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání