tohle jsem našel v reportu mýho modemu. píše to při každým přihlašování jenom do report souboru..
jiny problemy s modeme nemam, akorat se pripojuju dabelsky pomalu - cca 40000bps..
je to ňáká chybka? nebo to nevadí..
tohle jsem našel v reportu mýho modemu. píše to při každým přihlašování jenom do report souboru..
jiny problemy s modeme nemam, akorat se pripojuju dabelsky pomalu - cca 40000bps..
je to ňáká chybka? nebo to nevadí..
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
ps: budu mít mikrovlnku 64kb, ale časem.. musim někde sehnat 10.000 a do tý doby ještě tenhle modem. Takže poraďte.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Vzhledem k tomu, ze maximum je 56k, tak se zase tak pomalu nepripojujes. Bylo by potreba to testnout s druhym modemem naprimo - jen propojit draty. Spis to bude neco u telecomu - nemas v baraku takovou krabku, do kery vede jedna linka a z ni treba 4 ?
no, bejvavalo, ze jsem se na polodigital stary ustredne pripojoval 55000bps. ted je tady nova full digital ustredna a degradace na 40000.Původně odeslal Jezevec
druhy modem nemam.. takze test naprimo nepujde.
takovou krabkuJestli myslis tu 15cm na 20cm velkou hnedou, tak tu nemam.
mam v do pokoje privedenou linku z venku.. a na zdi u zeme malou krabicku cca 8cm na 8cm na 1,5cm.. z ni mi jde normalne telefonni kabel pripojenej pomoci konektoru dal do pocitace, kde je taky konektorem pichnuteh, do modemu.
no a z modemu mi to jde dal do telefonu, opet telefonni kabel + konektory.
ale asi od rijna do prosince se mi dost blbe pripojovalo a blbe sel internet. mel jsem millenia a zkousel jsem zpetne i 98se a 98. kdyz jsem se na treti, patej pokus pripojil tak se to treba kazdejch deset minut jakoby zaseklo - pripojeni - bylo aktivni, ale kazdejch deset minut 1 minut neprijimalo ani neodesilalo data.. pocitac sel v poho.. a uplynula minuta, dve a zase dobry...
no, nainstaloal jsem v prosinci xpcka a dobry.. akorat jsem si vsimnul tyhle hlasku v tom souboru modem.log
Asi to niekto blbo prelozil (ako kopu inych veci) - malo to byt pravdepodobne "DSR signal low". Kedze je to softwarovy modem, je to pravdepodobne nejaky bug v driveroch. Ked to funguje tak to nechaj tak.
1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm
je to harware modem.. a dneska jsem se pripojil s problemy pri 33,6kbps.Původně odeslal Rainbow
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)