Citace Původně odeslal Vorw
mozna trosku OT, ale s cerpadlem v reseratoru (eheim compact 300) mam neuveritelny problemy :/
po bezchybnym dvoutydennim provozu to v nem zacalo chrcet..a to tak, ze to byl zdaleka nejhorsi zvuk okolo celyho pocitace :/. Kdyz sem ho rozebral, nic vzlastniho sem nevidel..tak jsem si rek, ze sem mel proste pech, tak ze koupim cerpadlo novy(reklamace by se moc nevyplatila, pacto nemecko..)..
tak sem vyplaz 400.- za novy cerpadlo, ALE za 2 tejdny to samy
ted uz tejden posloucham to vrceni a zacinam u toho bejt na hlavu
nemat nekdo nakej napad cim to muze bejt?

vorw
Presne tenhle problem mam taky, cerpadlo zacalo vrcet. Fajn koupil jsem nove - a je to presne 14dni a vrci opet Reklamovat jo asi nemuzu, protoze jsem z kabelu musel odstrihnout vidlici do zasuvky

Vymezeni vule vrtulky viz:
Citace Původně odeslal PetrT
kdyz sundas vrtulku z osky, tak dira ve vrtulce ma dva dorazy - ty same dorazy jsou tusim na hridelce. Na hridelku sem nasadil dva kousky gumove hadice (male obdelnicky) a nasadil na takto "upravenou" osku vrtulku - vrtulka se tedka nemuze otacet. Chce to jen zkouset a upravovat ty gumove kousky ktere se na to nasazuji (postupne tu vlozku zmensovat). To je cele.
nechapu jak provest u compacta, protoze dorazy v dire na vrtulce nejsou a na hridelce take ne