Citace Původně odeslal MadCap
hmm ja tu zu teraz nemam zase nic co by som si na TV-Out pripojil tak to nemam jak vyskusat, ale mam dojem, ze tam boli rozne nastavenia, pre rozne vystupy, ked som testoval VIVO kartu jednu, tak som pouzival RCA video kabel a jak su na tej HDTV vecicke tie tri konektory, tak z jedneho neslo nic, z druheho CB a z tretieho OK, v ovladacoch slo prepinat ktory pouzivas ...
Ted jsem odinstaloval FW 77.77, čili jsem bez ovladačů jen s implicitním VGA ovladačem Windows a vše je color, teď si stahuju 81.85, který jsou taky certifikovaný a uvidím. Je faktem, že na nás Nvidia občas chytá pastičky, viz past na medvěda v podobě jejich NAM, myslím, že ten jejich Firewall asi nikdo nepoužívá, protože zatím jsem se na fórech nesetkal s nikým, komu by se ho podařilo korektně rozchodit. Driver stažen, tak mi drž palce..... Takže to bude asi, pánbůh ví, čím. Mám to teď zapojený HDTV zelený cinch cinch propojený linou do redukce na skart do TV, bez ovladačů to jde v barvě, jakmile nainstaluju nVidia driver (zkoušel jsem asi troje další) a restartuju PC, opět TV čb. V nastavování ovl. jsem žádné úpravy pro propojení nenašel, takže je to nad moje chápání.
Hey, dudes, I see nobody is able to help me so lock this my thread up,please.