Citace Původně odeslal frogale
Posledni dobou me CC nejak strasi..
Byl jsem tam nedavno reklamovat s kamosem desku na vraceni penez a oni na nas: Joo to ale musime vzit aktualni cenu a od ni odecist jeste 10% (myslim, ze to bylo 10%). Jelikoz, ale deska stala o mnohem vic ted nez pri koupi (absolutne nevim proc), tak se jim to nevyplatilo a i pres tu ztratu 10% dali o nekolik set korun vic, nez kolik stala deska pri koupi.
Tahle reklamace sice dopadla dobre, ale takovehle cachry s vracenim penez mi neprijdou spravne.
A neni to jen ojedinela reklamace, minule kdyz jsem byl reklamovat neony, tak zase rikali neco o tom, ze mi nevrati plnou castku, nastesti se to vyresilo jinak a reklamace nebyla potreba.
Mel jsem dosud s CC jen dobre reklamacni zkusenosti, tohle ale zacina vypadat, ze se CC stylizuje do reklamacnich technik ostatnich IT obchodu.
Dobrý den, Czech Computer rozhodně ohledně reklamací nic nemění, když by byl ještě někdy s reklamacemi nějaký problém tak se obraťte na vedení pobočky.
Priorita pro reklamace je pomoci zákazníkům, kteří mají se zbožím nějaký problém.