Citace Původně odeslal Mikeee
Citace Původně odeslal tiktak
Citace Původně odeslal oso
No o nejake velke hranie mi nejde je to vlastne za firemne takze hlavne na robotu ale mozno take COD 2 v Dx7 by islo ci nie
No to bych spis rekl, ze na "integraci" grafice asi nee, rekl bych, ze tak posledni co by se na tom dalo obstojne hrat je tak Unral III, Quake III, SOFII atd, ale ani to jsem nezkousel (je fakt ze mam Intel Extreme Graphics 2) a Intel GMA 900 je asi cca. 2x rychlejsi, nicmene stale vykon nekde na urovni tak GF MX400 (v prvni variante i nizsi) takze na hry opravdu zadna slava.
Dobrym resenim by dle myho byla koupe notasu na Intel 915 treba od Prestigia, kde je slot MXM pro PCI expes grafiku, takze se da na ni "dosetrit".
To je sice dobra volba,ale ...
1)rikal,ze je to firemni ...takze mu asi grafiku casem nedokoupi
2)Prestigio s MXM a int GK mam pocit ted moc nejsou na skladech
3)...ty,kde je Go6600 nebo X700 pred Vanocema zdrazili snad o 2k... + grafiky nestihaji vyrabet...
... vsechno ma sve "ale" nicmene vse je dost o penezich, za 18kk novej notebook s "herni" grafikou asi nekoupi, pokud by mi firma zaplatila slusnej notebook a ja byl "gamer" kterej chce neco hrat, tak bych si sam "doplatil" treba MXM grafiku. To ze jsou ted relativne nesehantelny je bohuzel fakt.

Ale to je vsechno na diskuzi, co a za jaky penize pripadne firma zaplati, zda ozelet treba P-M proti Celeronu M nebo DVDRW proti DVD/CDRW oproti neintegrovany grafice atd. Takze dlouha diskuze o nicem, pokud nezname presne myslenku a podminky, za jakejch to chce oso poridit...