Diky moc za povzbudenie a radyPůvodně odeslal Rainbow
Urobil som s tym kseft... Priniesol som im to tam a povedali ze je to dobre a na moje prekvapenie to tam aj naozaj po zapojeni rozbehli, ale dohodol som sa s nimi, ze chcem novy komp a cenovy rozdiel doplatim. Takze dostanem v podstate skladacku na zelanie, ale podstatne vykonnejsiu zostavu ako bola tato. Koniec koncov, pocul som ze tieto HPcka su strasne shity a viac je kazovych ako dobrych a su notoricky zname tym ze maju slabe zdroje. Dufam len, ze si to medzi tym nerozmyslia, ale boli by uz ozaj magori lebo by stratili prilezitost zarobit
Len sa bojim, ze si ten crep budu testovat a potom sa zase odporuca a odmietnu ho vymenit za novy... Divne je, ze trvali na tom, ze ked bude vadny, tak ho len vymenia za novy ale taky isty a ak vadny nebude, budu suhlasit s tym ze nam daju novy za ten stary s tym doplatkom. Drzte mi palce, nech mi to dobre dopadne. BTW, neda sa im verit. Ako som pisal vyssie, mal som od nich 3 pocitace z coho sa 2 posral* a skusali ma odrb*t jak maleho chlapca. BTW, naozaj nikto netusi ako sa robia tie ich skvele plomby?
![]()