Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: DVD-bez dekodéru

Standardní DVD-bez dekodéru

mam takovy dotaz.
    mam DVD bez dekoderu a mam hifi vez technics a ta by potrebovala aby to DVD melo dekoder,protoze ho ta vez nema.
    prodava se neco co by se dalo mezi tu vez a DVD a mohl to propojit a mit DOLBY DIGITAL?
    abych nnemusel kupovat novy DVD s dekoderem.
    dik moc

Standardní

Existuje samotny dekoder, presne typ po ruke nemam ale bude to urcite drahsie ako ked si kupis novy obycajny dvd prehravac s dekoderom, pretoze je to specificke zariadenie, ktore sa nepredava masovo.

Z tych lacnejsich hraciek je napr Creative Decoder DDTS-100
    http://www.creative.com/products/pro...6&product=9468
    ale nemam s nim prakticke skusenosti.

Ty by si idealne potreboval aby zapojit DVD prehravac -> dekoder -> zosilnovac (hifi veza) ale napr tento Creative dekoder bude signal aj zosilnovat a to bude asi neziaduce - aj ked fungovat to moze.

jo,presne neco takovyho.
    ale ta cena je opravdu vysoka...to si radsi koupim DVD s dekoderem za 1500.-
    ale rikal jsem si ze kdyz by se neco prodavalo mezi to..za dobrou cenu tak bych do toho klidnesel .
    ale co nechapu je to ze ta vez TECHNICS
    http://images.google.com/....

nema ten decoder... a taky me stve..kdyz dam subwoofer na mx..a hlasitost na max..a narocnou pisnicku na bassy.. tak ty bedny trochu rezonujou...

Standardní

No ten dekoder od Creative je skor taka sranda k PC, solidne dekodery su poriadne drahe, tie si nikto nekupuje tak ako dvd prehravace.

To ze ta veza nema DD decoder je podla mna normalne (hlavne ak je starsia), dekodery byvaju skor v a/v receiveroch. Tam bola chybicka zobrat prehravac bez dekodera ale to uz si zistil. Ale este si daj bacha, predpokladam, ze mas na vezi 5.1 analog vstup + ak budes brat novy dvd prehravac s dekoderom tak nech ma analog 5.1 vystup lebo to budes potrebovat na zapojenie. Alternativa by bola digital coax/optical vystup z dvd prehravaca ale zas neviem ci ta tvoja veza ma dig. vstup.

Este ma napadlo, teraz to mas zapojene ako? Mas analog stereo zdvd prehravaca do veze? Ma ta veza Dolby Pro Logic 2? Znamy to ma podobne ako ty a prehana to cez pro logic a je happy (ale len do vtedy kym nepocuje DD )

DVD ma koaxialni kabel pro dolby digital..ale ta vez ma jak jsi psal,neboli chce 5.1 kanal-proste kazdou bednu zapojit zvlast.
    jinak ted to mam napojeny jako stereo,a zapnuty DOLBY PRO LOGIC,na TV jako je nova to staci...ale na DVD film..uz ty efekty nejsou jako DOLBY DIGITAL.
    sam mam totiz domaci kino v pokoji napojeny na PC.a to je potom velky rozdil.

Standardní

OK, tak to potom budes potrebovat DVD prehravac s DD dekoderom a s analog 5.1 vystupom. Znamy davnejsie taky zhanal a mal trochu problem lebo teraz vsade pchaju len opticky a/alebo coax vystup. A este si zvaz, ci potrebujes DTS dekoder. Este som take DVD nemal ale ktovie. A mozno sa ti zide aj divx, no kazdopadne ked uz ides do novej masiny tak si to premysli. Ja ficim na lacnom prehravaci Cyberhome 462 a je super, nema sice 5.1 vystup ale mne ho netreba, lebo to mam cez coax do receivera. Skus pozriet na Cyberhome 465. Nechcem aby si ale potom nadavl, takze vyber je len na tebe. Tu je zaujimave info http://www.maxicek.net/cyberhome/viewforum.php?f=18

prave na nej koukam s tim dekoderem za 2000.- a moc se mi libi...asi si ho casem poridim.
    tam uz nebudu mit zadny problem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání