Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky
Jako je to pitome....trba takovy AC3 FIlter 1.02Beta by to měl umět zvládat. Kodovat do AC3 a pak posílat po digitale. Jenže sám autor tvrdí že ta verze je s chybama a už ji také stáhl z netu. Podařilo se mi ji získat,ale neběží mi to v pořádku. Ale nepodařilo se mi to rozbehnout....Filter sice ukazuje "AC3 encode" ale na vystupu ticho Má někdo jinou zkušenost?
Jo, AC3 filtr (1.01aRC5) mi slapal bez problemu s AC3 LiveEncodingem - pouzival jsem to na prevod filmu WMA5.1 -> DD5.1 a preposlani do receiveru po SPDIF (pres prehravac ZoomPlayer, ktery s filtrem primo spolupracuje). Je to trochu narocnejsi na nastaveni, nekdy je potreba vyzkouset ruzne bitove hloubky (16bit, 24bit) aby to slapalo a hlavne zpracovavat AC3 filtrem i PCM vstup (rozkodovany multikanal), ale po spravnem nastaveni mi to s Audigy1 bezelo OK.
Ale jestli myslis, ze to bude fungovat s necim jinym nez s DirectShow (pouze filmy), tak na to zapomen. Gamesy takto nerozbehas. Ja uz jsem na to rezignoval a pouzivam soubezne 5.1 analogove spojeni s receiverem. U zvukovky jako X-Fi je uz kvalita analogu na slusne urovni a navic neni treba provadet dalsi "kompresi z komprese"...