Zkusenosti s ostatnimi uvedenymi zvukovkami sice nemam, ale co se tyce X-Fi, tak ta uz ma podle meho subjektivniho nazoru celou analogovou cast vcetne prevodniku na velmi dobre urovni. Zkousel jsem to pres analogove propojeni na repro Canton LE109 (+ zbytek rady na 5.1) a receiveru Pioneer VSX-812D, coz snad neni uplne smecko a vysledek me docela prekvapil. Cisty a dynamicky zvuk v celem rozsahu, zadne zkresleni a zahuhlani na vyskach jako s A1, resampler 44.1 -> 48kHz uz nema na zvuk zadny vliv. Navic audiofilove muzou resampler konecne vypnout a provozovat kartu nativne v 44.1kHz (rezim "Audio creation mode"), no v podstate to ani neni potreba.
Jinak z hlediska filmu interni dekoder DD/DTS funguje bez problemu na vse co tu mam a co se tyce her, tak az na jiste problemy s D3 enginem zatim vsude OK. Semtam - kdyz se casto prepina hlavni rezim zvukovky ve win a cela karta se rekonfiguruje, jsou pak nasledne problemy s restartem woken (trva to dlouho), ale kdyz se do toho clovek moc nevrta, jednou to vse nastavi a pak uz jenom pouziva, tak to jede prakticky bez problemu. Zadne HW zalezitosti, jako praskani ve zvuku, vypadky, konflikty apod. jsem nezaznamenal (mam cipset VIA-KT600 na Epoxu).
PS: Pouze nedoporucuju zapinat hypovany crystalizer, vysledny zvuk byl pri jeho pouziti na kvalitnejsich repro spis neprijemny. Vsiml jsem si, ze jedinym jeho efektem byly zesilene hloubky a vysky + nasledne zkresleni kvuli limitaci u nekterych skladeb, takze z meho pohledu je to spis "prznic" nez "vylepsovac"...Vice tady: http://www.digit-life.com/articles2/...-fi-part2.html

Odpověď s citací