Citace Původně odeslal Vykuk
Mně můj (bohužel šmejdovej) Venice udělá při 2.6GHz a 1.55V SuperPi 32M taky v pohodě, Prime padne v řádu minut (5-20), párkrát mi to i shodilo kompl stylem resetu se zastavením HDD, při následném POSTu pak PC čekalo na nové roztočení disku.
To co popisuješ znám moc dobře, ale většinou Prime padne, problém v mém případě je ten, že Prime jede naprosto bez chybičky a zničehonic tvrdej shut-down, proto se tomu tak divím, tohle jsem ještě nezažil a to jsem s CPUčkama dělal kolikrát psí kusy.

2ace:
SuperPI je solidní na rychlý test, neznamená, ale že to je rock stable, proto dělám komplexní testy tj. benche + real aplikace (games).

Co se týče tvého porovnání Venice vs Opteron, tak je to jak mluvit o koze a o voze, jelikož dnešní Venice jdou sotva na 2.5GHz při vysokých VCore a Opteron je větší šance na jistotu se k tomu dobelhat alespoň při defaultu, přestože momentální várka stojí za... a otázkou je, jaká bude výroba nadále.

CnQ je ti úplně na hov.., když taktuješ. ad 1MB cache, nevíš o čem mluvíš, proč si asi tak myslíš, že si někdo kupuje FXka (krom toho, že chce vyhodit prachy z okna)? Ve starších hrách to moc vidět třeba není, ale na nových enginech se to začíná projevovat čím dál tím víc (díky velkému náporu na propustnost RAM), nemluvě o kompresi či dekompresi souborů, vzhledem k tomu, že hodně konvertuju mp3, tak mi přijde dost vhod. Takže spíš to tvoje tvrzení mi přijde jako "mačka vo vreci"