Takto by som to spravil, ked by som o tom dopredu vedel. Lenze ked to ide ako obchodna vec, musis predlozit fakturu atd. atd. a pochybujem ze ten typek by to vedel(bol ochotny) vyriesit taktoPůvodně odeslal Fox!MURDER
Ten odkaz na ten zakon som si nevsimol/neriesil, dik za upozornenie.Původně odeslal Fox!MURDER
Vies ako som sa toto dozvedel? Isiel som si pre balik, a colnik ma poslal do puce.
Ked mi domov prislo oznamenie, tak som(s ohladom na (ne)kvalitu prefotenia) myslel ze si niekto robi zo mna prcu, reku ze taka kokotina snad nemoze existovat.
Colnik sa vtedy tvaril, ze prave ta vyhlaska upravuje ako v takomto pripade maju rozhodnut, proste zakon povie: rozhodune Colna sprava; a Vyhlaska povie: Colna sprava rozhodne takto a takto.
IMHO asi ne ked mi colnik vysvetlil, ze nech si z tych 3 moznosti vyberem a basta. Inak bol velmi slusny, zjavne to sam povazoval za chore nariadenie.Původně odeslal THX
BTW US ako USA, nie UK![]()
Kazdy, to je moj problem ze nemam uctenky. Okrem toho som v US v zivote nebol, a s ohladom na sposob vybavovania viz ani neplanujem.Původně odeslal snapcase
mi vrav, keby som bol starsi tak na tej colnici dostanem srdcovu prihodu, alebo niekomu ublizimPůvodně odeslal MadCap
JJ presne, obchodny je vtedy, ked je nieco urcene na dalsi predaj alebo vyrobu.Původně odeslal MadCap
Dik za info, dnes to poslem na svoje naklady spat, a poprosim typka nech mi to posle do CZ.
Takze,
Prosim niekoho z Brna (najlepsie niekto kto tam normalne dlhodobo byva) ci by mi to neprevzal, pride to normalne na postu, manipulacne samo bude.![]()
zaroven prosim nedoveryhodne osoby nech sa neponukaju![]()
Ked sa mi podari niekoho dohodnut, asi bude dobre presunut dred do nakupnej poradne, aby sa dalsi nepopalili...

Odpověď s citací