Citace Původně odeslal Strby
cau
tak jsem se snazil pomoct s tim ze najdu vyznam tech pipani ale je to nejaka haluz tak se ti aspon pokusim vysvetlit ze POST code jsou kody ktere vypisuje bios a podle kterych se da najit chyba vypisovat je muzem napr pomoci nekolika diod a jejich barevnych kombinaci (napr MSI) nebo treba pomoci displeje (napr Epox) pokud motherboard takoveto vymozenosti nema da se sehnat PCI POST karta tusim ze stoji mezi 500 a 1000kc

a jeste me neni jasne kdy to vlastne pipavypisuje to pri tom neco na obrazovku nebo zustane cerna??je me totiz divny ze pises zes reinstalil Windows...
Ja som Windows nepreinstaloval, ale je instalovany na povodny disk ktory som mal ako original dodany s tym pc (bol to pokus ci nahodou problem nieje v mnou pridanom hardware, takze som sa snazil namodelovat situaciu ze sa vsetok hardware vrati do povodneho stavu). Nevyslo to. Problem pretrvava... K tomu pipaniu... Ked uz dojde ten cas, ze sa mi sam ten pc vypne, tak vsetko ostane tak ako som popisoval vyssie a az ked teraz stlacim tlacitko na zapnutie pc tak sa z neho ozvu tie zvuky... Pocitac sa predtym a aj potom tvari ako zapnuty, ale nic nereaguje proste cierna obrazovka, monitor v stave stand by (svieti na oranzovo) a nic sa dalej nedeje...