tak som sa prave vratil z predajne, kde mi neboli schopni ponuknut ine riesenie nez ze im odovzdam vyrobok na posudenie ako reklamaciu a ked budu suhlasit s mojim nazorom ze je nekvalitny a ze je to vada a nie vlastnost, tak mi vratia peniaze, ze vraj to nie su schopni riesit inak nez takto truby, tak som im dal aj pripraveny text s prilohami kde som im vyznacil co porusili zo svojho zarucneho listu a ine nedostatky nech to zaslu svojmu nadriadenemu, ten ma dnes samozrejme zhodou okolnosti miting a nevedia ci sa k tomu vyjadri este vecer alebo najskor v stredu
naozaj ustretove jednanie ako svina, bavili sme sa tam asi 35min, okrem chalana (26-30r) s ktorym som stale komunikoval mu tam asistovala aj premudrela kolegyna (40-50r) ktoru som vcelku ignoroval, az ked sme uz skoncili napadlo ma ze som ju mal okriknut nech sa nemiesa do nasho dialogu, chalan ku koncu uz mal reci aj "uprimne sa vas spytam, chcete ma podje_avat?" :-) lebo som ho chytal za slovicka napr. ked mi ponukol jedno jedine riesenie skrz reklamaciu a odrazu ked som mu povedal ci by to nebolo riesitelne napr. vymenou za iny model povedal ze hej ale ze som beztak povedal ze od nich nic nechcem tak mi to ani neponukol, naco som mu akurat odvetil ze sam vidi, ze existuje aj ine riesenie a rovnako tak moze existovat aj dalsie okrem toho jedneho ktore mi ponuka, otras ako s hotentotmi z ludmi z jednej nemenovanej firmy
este som sa schvalne pzoeral po miestnosti ci nemaju niekde vystaveny reklamacny poriadok a nikde nic, na to nie je nahodou nejaky zakon ze ho maju mat vystaveny v predajni? nech mam o inspiraciu pre SOI viac