Citace Původně odeslal MadCap
nemas k tomu PC nieco ako manual? alebo si ten manual podla oznacenia najdi na strankach HP, ten uchylny ton zjavne cosi signalizuje inak podla popisu sa mi zda ze mas bud cosi zo zdrojom alebo s doskou (v oboch pripadoch zrejme kondenzatory) skus preskumat dosku ci su vsetky kondenzatory (kuzele roznej vysky a hrubky) v poriadku, tj. ci maju rovne vrsky bez vypukliny alebo nie su nebodaj vytecene inak uprav si nadpis ako poznamenal mISHA
No tak manual k tomu pc nemam. Kupil som ho vo firme OMNICO. Mal som od nich asi 3 pocitace, z toho boli 2 vadne Na strankach HP som hladal, ale asi som prilis neskuseny aby som nieco uzitocne objavil alebo to tam jednoducho nieje.

Citace Původně odeslal mISHA
sice je to offtopic, ale pokud napise tisic uzivatelu "prosim pomoc" tak to tu bude asi hodne prehledne, vid?

dival jsi se na ten odkaz, ktery jsem tam dal? jsou tam beep post cody pocitacu hp a tam pri trose snahy najdes o co se jedna.

EDIT: jak tak koukam, tak ten tvuj pocitac ma AMI bios. z toho se da vychazet, takze do googlu napis "ami beep post code" a dostanes odpoved hned.
Ok, tak bol som na tej stranke ale v tych post codes sa nejak nevyznam co vobec znacia a ako zistim ktory popisuje moj problem?