nechcem nikoho bezdovodne nasierat, chcem len vratit zakupeny vyrobok ktory som prakticky nepouzival a s ktorym som nespokojny, ta kapacita je jeden z dovodov ktorym ich chcem donutit k vrateniu penazi, mam to vytlacene na papieri, bol som tam v piatok kde som do predavaca hustil tak dlho az mi chcel dat peniaze ale nemal dost hotovosti (pocital predo mnou), mal som sa stavit v sobotu, kedy presne podla mojich predpokladov sa mu to uz rozlezalo v hlave a poradil sa s inou pobockou a uz mlel o tom ze v pondelok sa este musi informovat ci mi moze dat peniaze, na dnes som sa pripravil - v pripade ze mi neda spat peniaze, vytlacil som si textak s nedostatkami ktore mu dam s tym nech si este rozmysli svoj dalsi postup ze sa stavim neskor a ked sa s nim nebude dat dohodnut budem sa stazovat jeho vedeniu na neho + to budeme riesit za asistencie SOIPůvodně odeslal Jezevec
v principe zakon nepozna nic take ako dobu na odskusanie po kupe priamo na mieste, ze to slusne obchody poskytuju je len ich plus, pri zasielkovom predajni samozrejme existuje 14-dnova lehota na vratenie tovaru prave z dovodu ze clovek nevidel vyrobok nazivo v predajni a tak si ho moze otestovat a vratit a dostat spat svoje peniaze, u normalneho obchodu nevidim dovod preco by mal inak pristupovat k zakaznikom z inetu a inak priamo na mieste a davat im rozdielne lehoty na vyskusanie resp. jednym ano a druhym ziadne

Odpověď s citací