Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Zamrzání hry Jedi Outcast (II.)

Standardní Zamrzání hry Jedi Outcast (II.)

Tak problém se znovu objevil, tentokráte na čisté instalaci (bez jakýchkoliv dodaných externích souborů) Multiplayer, verze 1.04, G550-ka.

Vyměnil jsem paměť (Kingstoma za Samsung) a nic.

Domníval jsem se že je to i zvukovkou, tak jsem tam dal SBLivku 5.1 a zas nic.

Tak jsem změnil všechna nastavení pro grafiku (rozuměj povypínal všecno co šlo, snížil rozlišení, zrušil všechna extensions) a aperture v BIOSu nastavil na 128MB. A zase nic.

Typické zamrznutí je v souboji na meč, zobrazí se dvě-tři světelné šmouhy po meči a zmrzne to. Tedy zmrzne celý počítač, zvuk běží ve smyčce 3-5 sec a musím udělat studený start; což na mých W2K je dost neobvyklé (takhle mi naposledy mrznul ModernTarzan až jsem ho musel úplně odinstalovat).
    Jaro

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

a po cem to zacalo mrznout? nemenil jsi drivery nebo neco takoveho?
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Drivery jsou pořád stejné.
    Program jsem nainstaloval z CD.
    Potom jsem udělal aktualizaci na verzi 1.04.
    A pak tam dal ještě češtinu.
    Jediné co jsem doinstalovával je kodek DivX 5.0.3.
    je to na Win2KSP2, Dx8.1
    G550-ka má ovladače z listopadu, bios originální.
    Jaro

Standardní

Provedl jsem aktualizaci veškerého SW mainboardu ze stránek Intelu (kromě BIOSu desky) pro Intel® Desktop Board D845EBG2 s Intel® 845E Chipsetem ( http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm ). Vedlo to k výraznému zlepšení práce systému, hra zamrzla od té doby (cca 11 dnů, 20-25 hodin hry) pouze jednou (a možná že to už byl jen nějaký omyl). Průvodní jevy zmizely. V současnosti pouze přetrvává stav viditelného zpomalení děje uprostřed akce. Nárůst teploty, měřený Intel monitorem, je z cca 35 stupňů na cca 47 stupňů stabilních v největším zatížení.

Jaro
    Jaro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mandrake 10
    Založil jama v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 06.01.2005, 16:36
  2. Zamrzání hry Jedi Outcast
    Založil Jaro Benes v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 24.01.2003, 02:14

Pravidla přispívání