Citace Původně odeslal Caleb
vsechny Creative zkukovky maji imho samostatny mikrofonni vstup
Krome X-Fi XtremeMusic, ta to ma reseno z tohoto pohledu lehce debilne: pouze jeden jack-konektor, kteremu se softwarove prepina funkce mezi mic-in / line-in / digital-out. Coz ale nebude vadit lidem, kteri si do toho zapoji nejaka analogova repro a nebudou zaroven s mikrofonem potrebovat line-in ani digital-out. Pak se to da nechat natrvalo prepnute na mikrofon. Drazsi varianty X-Fi to maji uz vyvedeno na samostatne konektory do externiho panelu.

Co se tyce EAX, tak to mi s X-Fi pripada trochu rozporuplne. Samotne efekty typu reverb / echo / jiný "prznič" nastavene danym lokacim ve hre jsou docela presvedcive a pusobive, ale zda se mi, ze v nekterych hrach to zere vykon. Tak treba v gamese FEAR, Serious Sam2, UT2004 atd. funguji EAX efekty bez problemu, ale v gamese Doom3 nebo Quake4 to vypada, ze EAX hru vylozene zpomaluje (nepravidelne zaskuby) a obcas i totalne zbrzdi (FPS padne pod 10). Kdyz ale hru reloadnu a postavim se na to same misto, tak uz to tam nedela. Bud je to problem implementace EAX v gamese (kdyz EAX/OpenAl vypnu, tak to jede prakticky konstantne na 60FPS - omezeni D3 enginu) nebo - coz doufam - jsou ovladace zatim nedoladene. Kazdopadne po zvukove strance je X-Fi jednoznacne lepsi nez moje A1 (vcetne analogove sekce), a troufam si tvrdit, ze bude tim padem taky o dost lepsi nez SB Live...