Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Využití GPU na zpracování zvuku

Standardní Využití GPU na zpracování zvuku

Neslyšel někdo o této technologii?Mě se o tom jen zmínil kolega z fora,podrobnosti neví...víte někdo jak to má fungovat,atd..?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní

No ehm, ale co to dela ve zvuku - GPU = Graphics Processing Unit
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

AA kam jinam to patří když se mi jedná o zpracování zvuku? To je opravdu genialní odpověd
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní

Sorry - sem nejakej prepracovanej - nevsiml sem si toho zvuku - myslel jsem obecne zpracovani nejakych dat v grafarne
    Kazdopadne o zpracoani zvuku grafarnou sem moc neslysel
    - by musela byt PCI-e - AGP umi dat. prenos pouze jednim smerem - zpracovana data by se blbe prenasela z videopameti zpatky do system. pameti.
    - zpracovani zvuku pro dnesni CPU uz tolik narocne neni, myslim ze zvladnou velke mnozstvi efektu v realtime - co se tyce zpozdeni, nemyslim se, ze zpracovani v graficke karte by tomu nejak pomohlo
    - navic na zvuk existuje velke mnozstvi DSP procesoru (at. uz DSPcka typu SB Audigy nebo nejake akceleracni karty pro VST pluginy)

Videl jsem nejake materialy o zpracovavani velkeho mnozstvi dat grafarnama - napr. nejake statisticke vypocty - data se nahrala jako textura a pak se na ni delaly nejake vypocty - grafarna je dnes hodne paralerizovana, v nejakych ohledech je radove rychlejsi nez CPU, ale na zpracovani zvuku .. nevim, nevim
    (kazdopadne sem zvedavej co k tomu povi nekdo jinej)
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

AGP umí přenášet data i zpátky, jenom trochu pomalejc.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání