Citace Původně odeslal Rean
pomuze mi vyrazne upgrade zvukovky? Jak moc? Co vim, tak SB Live podporuje pouze EAX2, opravdu hry slysitelne vyuzivaji EAX 4 Advance HD (nebo jak se to menuje).
Ano - rozdil mezi EAX2 a EAX3/4 HD je propastny, podporuji to prakticky vsechny novejsi hry
nebo je zasadni problem i v bednickach? Jasne ty satelity jsou maly plastaky, ale celkove s kvalitou zvuku zasadni problem nemam, MP3 hraji dobre, jde mi s spis o dojem prostoroveho zvuku ve hrach.
Nevim, pokud predni satelity hrajou "podobne" jako zadni (nebo sou dokonce shodne), asi nebude problem s vytvorenim dobreho prostor. efektu ve filmech/hrach.
- jakou kartu tedy koupit? Jaky je rozdil ve hrach (soucasnych - Q4, COD2, ... a z blizke budoucnosti) mezi Audigy 2 a Audigy 4 a X-Fi?
- vyplati se jit do X-Fi Extreme Music - vzhedem k tomu, ze ji moc nemaji na sklade, cetl jsem o problemech s ovladaci...
Rozdil mezi Audigy1 az 4 je vicemene v drobnostech, karty maji temer stejny DSP, podoporuji stejne EAXy atd. X-Fi je uplne nova karta, nicmene s ni zkusenosti nemam, ja zatim zustanu u A2ZS dokud - napr. nebude dalsi generace X-Fi a vyrazne neklesnou ceny nebo dokud nebude nabizet pro me nejakou aktraktvni funkci (aktualne asi vyrazne lepsi prost. efekt u sluchatek, ktery by mela X-Fi umet - ale neslysel sem a nemusim mit hned vsechno)