Tak jsem zkousel kompletni analogove 5.1 propojeni a k analogove casti zvukovky vcetne prevodniku lze rict asi tolik, ze je uz docela slusna. Nevim jestli vynikajici, nejsem zadny velky audiofil, ale treba se svou A1 jsem na svem vybaveni slysel celkem jasny rozdil mezi DAC na zvukovce a DAC v recevieru (ve prospech receiveru). S touhle zvukovkou uz je to prakticky stejne. Jinak receno, kdyby mi nekdo poustel zvuk z meho recevieru stridave s digitalnim nebo analogovym propojenim, tak bych to uz asi nerozlisil, takze pro normalni smrtelniky celkem luxus i na hudbu.
Ale co se tyce ovladacu - to je kapitola sama pro sebe. Po analogu to sice neblbne se zvukem a neusekava zacatky samplu, ale bugy v Quake4 zustaly. Tohle muze byt treba i chyba v gamese, ale ony jsou ty ovladace i jinak srandovni. Posloucham takhle hudbu z foobaru, pri tom hybu v mixeru soupatkem 3D CMSS a najednou mixer prestane reagovat. Sestrelim ho, ale uz nejde spustit znova - cela brigada sluzeb creative bezicich na pozadi se totalne sesypala a pomohl az restart woken (s rucnim odklepavanim killnuti sluzeb). Po restartu se mi totez stalo pro zmenu se soupatkem crystalizeru, takze dalsi restart. Asi je to potreba jednou rychle nastavit a pak uz na to radsi nesahat. Taky uz se mi 2x stalo, ze wokna zamrzly pri vypinani nebo se vypinaly asi 20 minut (normalne jim na to staci tak 10-20 sekund). No, co na to rict. Snad jedine - jak by rekl pan Hulan - Well done, Creative...
Ja jenom doufam, ze s tim v dalsi verzi ovladacu neco udelaji.