Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Mám na výběr akční foťáky od Kodak a Olympus.Prosím o pomoc

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Mám na výběr akční foťáky od Kodak a Olympus.Prosím o pomoc

Jeden můj dobrý známý mě může sehnat úplně nové zabalené foťáky.Se vším všudy tedy i s plnou zárukou
    .Měl jsem dříve 4Mpixel Kodak a byl jsm s ním velice spokojen,doopravdy velice fotil fakt dobře a fungoval skvěle..V té době mě stál 9000kč taky už je to delší doba co byl kupovanej.Sloužil dobře něž mě jej někdo ukradl.
    Teďka hledám ideální hodně levný foťák na domácí/venkovní focení o dovolnené,narozeninách a jiýc akcích.Prostě pro domací užití aby dělal co nejlepší fotky za nemnoho peněz.proto jsem se optal známého který mě může sehnat za fakt slušné ceny hlavně kodaky případně nějaký Olympus.canony nebo Minolty může málokdy.
    Známý mě může sehnat tyto foťáky:

Kodak EasyShare DX4530 5Mpixel,3x optický zoom,optika Kodak Retinar,tělo plast ,4400kč.

Kodak EasyShare LS753 5Mpixel,2.8x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach C-Variogon,tělo kov, 4600kč

Kodak EasyShare DX7630 6Mpixel,3x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach Variogon,tělo plast+pog.držadlo, 6000kč

Kodak EasyShare DX6490 4Mpixel,10x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach Variogon ,tělo plast, 6300kč

Olympus C-50 Zoom 5Mpixel, 3x optický zoom, optika Olympus,tělo kov,
    6500kč.

Chci vybrat co nejlevnější ale kvalitní foťák,který dělá doopravdy slušné fotky.jde mě o to aby se zařízení lehce užívalo aby mělo nějaké funkce nějaká anstavení,aby mělo pěkný design nic víc.pak si stáhnu fotky do pc malonko je opravím,doladím v graf.programech a dám na vyvolání.
    PS.nemusím mít super foťák,nebo 10x zoom.
    Chtěl bych pěkný ,dobře fotící foťák za jehož fotky se nemusím stydět,prostě aby kvalitně fotil a moc nestál.taky aby to nebyl nějaký poruchový model a na abterie nevydržel jen pár fotek.
    prý taové digitály jsou co vyfotí na stejné AA baterie 40-50fotek a je téměř po baterkách a pak sjou digitály co jich udělají o polovinu nebo jednou tolik fotek.
    Moc budu vděčnej tomu kdo mě poradí.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Nejlepší by pro mě bylo kdyby mě to nějaký machr přes digitály oznámkoval ty foťáky od jedničky do pětky tedy jako ve škole kde je jednička nejlepší pětka nejhorší.
    Zajimá mě hlavně kvalita fotek,případně zpracování foťáku.
    Maximem je pak výdrž fotáku na jedno nabití baterií.
    PS:dyžtak moc díky,ta akce netrvá věčně možná že mě na tom foťáku ještě stovku zlevní.Takže chchi nakupovat dokuď on má a může.Díky

Standardní

Nemyslím, že ti tady někdo pomůže s výběrem foťáků značky Kodak. Osobně jsem ho taky jeden čas měl a byl jsem spokojený, ale koupil jsem si Canon A75 a jsem spokojený ještě mnohem víc.

Canon A75 už na trhu není, nástupnický model A510 stojí cca 5500 Kč, jak kde... Slušný foťák, má i manuální funkce a ve své kategorii výbornou kvalitu fotek.

http://www.aaron.cz/inshop/scripts/d...d=1242&level=9
    Tady je i s originálním pouzdrem za 5600 Kč.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

Tiez mam Canon A75 a mozem si len chvalit

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jo,Canon má švára má tuším Canon A85.Ale co sjem viděl fotky jsou super ale zhruba an úrovni mého předešlého Kodaku,fakt nekecám.
    Sice ten canon udělá většinu fotek výborně a kodak jich zvládne výborně o trošku méně musí ses ním trošičku vychytat focení ale jinak....
    A barevné podaní pleti a jiných barev většinou podal Kodak lépe než Canon.Jinak jsou Canony perfektní ale já můžu mít za super cenu nové Kodaky.
    Navíc chchi za foťák dát co nejméně.
    I tak budu o Canonu uvažovat ale dyžtak mě oznámkujte prosím ony Kodaky.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Tak jeden kolega má DX4530 a fotí to pěkně.
    Ale asi půjdu pokuď bude minimum peněz do LS 753 a bude-ly jich víc tak asi
    do DX7630.
    Co váš názor?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání