Citace Původně odeslal frelichl
Citace Původně odeslal flash
Tak nevím, co je na této kritice konstruktivní
Rozhodně je na ní konstruktivního víc, než na větě "je to ok". A za vzor konstruktivní kritiky pokládám samozřejmě theedgeho názor...

Citace Původně odeslal flash
Ukaž nám taky něco víc, než jednu fotku z dovolené .
Neukážu, nemám čas fotit a ani moc chuť s mým foťákem. Už jsem řekl, že nesnižuju Škodíkův výkon, protože sám bych to asi nevyfotil lépe, on však chtěl fotky zkritizovat, to jsem udělal, a nemyslím si, že by to bral zle, zle to totiž v žádném případě nebylo myšleno.
Samozrejme, ze jsem rad za kazdou konstruktivni kritiku. Spojeni "me se to libi/je to OKa" si clovek muze dovolit jestlize uz byla kritika recena. Jinak frelichl podle meho nazoru ani tak nekritizoval, ale proste konstatoval, ze za danych podminek (fotak, svetlo) je to vyfocene na dobre urovni. Posleze to rozvedl theedge a myslim, ze vice se k tomu tak nejak rict neda, protoze to by mi to stejnak nekdo nazorne musel ukazat (novou kompozici), abych mohl rict -> aha, takhle by to bylo lepsi apod. Nerikam, ze je to kompozicne dokonale, to vubec ne (vzdycky to jde lepe). Ale hrubsich chyb jsem se imho nedopustil, to by to tu taky nekdo rekl, ze? Snad akorat priste se zamerit i vice na detaily, protoze to mam tak nejak vsehno stejny - od pasu vyse. Ale na takovehle vymysleni jsem zase nemel cas, no.

Tot muj nazor na vec