Tak jsem si v ramci pripravy na F.E.A.R konecne poridil DFI infinity a dosahl jsem stabilni frekvence clockgeneratoru 345, coz je s 2800+ nejakych 2760MHz; na 1.6GHz procak docela slusnej vysledek. Jen me udivilo, ze na vetsi frekvenci pocitac tuhnul, pripadne misto bootu nahodil RAID BIOS a tam skoncil, ale ani jednou mi nespadlo Prime95 22.12. Proste budto nenajel, nebo vytuhnul, ale spadnout prime jsem nevidel.
"Mensi" problem jsou pameti, bezi mi ted bohuzel na 172MHz, protoze ty smejdy odmitaji pracovat pri jakemkoli casovani na dalsi moznosti, kterou je 230MHz(( Jeste zkusim pomoci WCPREDITu nastavit z wokne nejakou moznost mezi, tohle je proste malo. SuperPI 1M trva 37s a 4M 3m 6s, postnete nekdo prosim vase hodnoty, at vidim, jak moc to ty pameti zpomaluji, dik.
Jinak asi to vetsina lidi vi, ale tahle DFI ma genialni featuru, a to sice ze veskery nastaveni nastavuje az po POSTu, takze do biosu se dostanu vzdy, proste parada..
Dalsi vec kterou porad nepobiram, je, ze ani na 1.57V (1.52V real) skoro vubec netopi a to mam obyc stock chladic a na nem 80x80mm vetrak na 5V, ktery se sotva toci. teplota je okolo 36, max 40 pri plne zatezi; neuveritelny... P4 by mi uz davno propalila desku skrz naskrz.

Odpověď s citací