Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Problém s Geforce 6200

Standardní Problém s Geforce 6200

Dostal jsem po reklamaci Geforce 4 Ti 4200 tady tuto kartu http://shop.lealcomputer.cz/detaily....7E&hodnoceni=5 a mám s ní následující problémy: u hry Age of Empires 3 se mi zobrazují takové čtverečky místo různých částí obrazu, když nastavím shader quality na very high. Pokud dám na high tak je obraz v pořádku. Mrkněte tady na srovnání obrázků - ten dým je špatně u very high shaderu (horní obrázek).

No a další problém je ten, že mi nejde spustit hra Chronicles of Riddick, píše to následující hlášku

přitom karta by měla podle specifikací zvládnout shadery 3.0 a opengl 1.5. Ovladačů jsem zkoušel několik, nyní mám 78.01

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

A máš nainstalovaný i nový DirectX (9.0c)?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    A máš nainstalovaný i nový DirectX (9.0c)?
    Samozřejmě, DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) podle dxdiag

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Nepises verzi ovladacu....ani verzi hry.

Na Chronicles staci 100% patch. Stacilo se podivat do her, nedavno se na to nekdo taky ptal.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    Nepises verzi ovladacu....ani verzi hry.

Na Chronicles staci 100% patch. Stacilo se podivat do her, nedavno se na to nekdo taky ptal.
    Kámošovi ten Riddick ale jede bez patche. Ovladače mám teď forceware 78.01, předtím to byly 77.xx, už přesně nevím ale byly dodány s kartou. Jinak ty AoE mám s patchem 1.01 a dělá to pořád.

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Pokud nema kamos nV, tak neni problem, pokud nema kartu z 6-kove rady nV tak by taky nemel mit problem, pokud jede na starsich ovladacich tak taky ne. Tech faktoru je tam trosku moc.

A je snad normalni vec, ze kdyz hraju hru, tak se podivam po nejnovejsim patchi a pak teprve zacnu resit nejake problemy, ktere s tou hrou mam.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Kámoš má taky Geforce 6200, ale 128 bitovou a PCI-Expres sběrnici

Standardní

Chceš se hádat s moderátorem, nebo řešit problém?
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

Citace Původně odeslal no-X
    No samozřejmě řešit problém. Jen říkám že kámošovi na "stejné" kartě (stejný čip, jiné provedení) to funguje

Standardní

Citace Původně odeslal vitosek
    No samozřejmě řešit problém. Jen říkám že kámošovi na "stejné" kartě (stejný čip, jiné provedení) to funguje
    tak uvazujme spolu v com je rozdiel ... eee .... operacny system + ovladace? karta za to chudak moze len tazko ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    Citace Původně odeslal vitosek
    tak uvazujme spolu v com je rozdiel ... eee .... operacny system + ovladace? karta za to chudak moze len tazko ...
    OS - Windows XP SP2. Jaké ovladače bych měl teda ještě zkusit? Starší? Nebo nějaké beta?

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Tak jeste jednou, mas dve moznosti, menit zbytecne ovladace nebo nahodit na Riddicka patch, ktery ten problem resi, co si vyberes?

Pokud chces zmenit ovladace, tak najdi takove, ktere nemaji podporu OpenGL 2.0.

Pokud jde o AoE III, tak zkus ovladace spis novejsi, 81.84 nebo 81.85.

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=91536

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    Tak jeste jednou, mas dve moznosti, menit zbytecne ovladace nebo nahodit na Riddicka patch, ktery ten problem resi, co si vyberes?

Pokud chces zmenit ovladace, tak najdi takove, ktere nemaji podporu OpenGL 2.0.

Pokud jde o AoE III, tak zkus ovladace spis novejsi, 81.84 nebo 81.85.

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=91536
    Díky, zkusím hned jak budu doma

Standardní

Nevím jaká verze nemá podporu OpenGL 2.0 ale zkoušel jsem ovladače 76.44 a pořád to dělá to samé

Standardní

A co zkusit ten patch?
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

No, na toho Riddicka mi patch nefunguje, píše to že ten soubor co patchuje je jiný (ale není to crackem) a na AoE mám patch 1.01
    EDIT: zítra zkusím stáhnout ještě ty 81.84 a 85
    Sorry všem že s tím otravuju ale zdá se mi to divné že mi to nefunguje

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání