Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Rozumnej Bluetooth stack pro win32

Standardní Rozumnej Bluetooth stack pro win32

Shanim nejakej rozumnej (pokudmozno free) bluetooth stack pro wokna ... k donglu jsem dostal blue-soleil a to je strasnej smejd - poradne to nefunguje ale hlavne ze je to silene barevny. Nevite o necem? (to co je v XP umi jen seriovej port a obex. ja bych rad treba jeste audio gateway).
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

koukam, ze toto je fenomen snad vsech BT donglu, bohuzel jsem taky nemohl pouzit dodavany a jsem doted odkazan na standart z widli ... ale jak sonduju, tak to zavisy na radicich USB, pac vim o lidech s jinejma deskama, kterejm vse slape jak ma
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

A co widcom, ve verzi 4.x.x.x ma navic proti "Widlackymu" nativnimu z SP2 jeste prave spoustu profilu, jako handsfree, audio atd.
    Kdyz tak vlastnim a mohu poslat, je to vyzkousena verze a funguje prakticky skor se vsim, u nekterej BT zarizeni je potreba jen dodat do systemu driver pro zarizeni, pro standartni USB BT ma i spostu ovladacu uz implementovany (konkretne MSI, Gygabite bezej paradne)
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Vliv
    292

Standardní

jo, tak tenhle mi dali k MSI donglu ... mno hezky udelany XPlike, ale bohuzel muj mobil stim nechodil(nejdriv problem se sparovanim zarizeni), nevim proc, proste se nasli, ale zadna sluzba/protokol neprosel a to ani zakladni pro me asi nejdulezitejsi pripojeni via serial COM .... to widlacky funguje bez problemu
    BA95 positive

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    jo, tak tenhle mi dali k MSI donglu ... mno hezky udelany XPlike, ale bohuzel muj mobil stim nechodil(nejdriv problem se sparovanim zarizeni), nevim proc, proste se nasli, ale zadna sluzba/protokol neprosel a to ani zakladni pro me asi nejdulezitejsi pripojeni via serial COM .... to widlacky funguje bez problemu
    se kterym mobilem to prosimte bylo? Rekl bych, ze jsem trosku "mobilouchyl" a na tehle dvou znackach mam vyzkousenejch dost modelu Nokie, SonyEricssonu a Siemense.

Serial COM mi beha, OBEX, HF, proste vse mi na nich chodi.
    A nevim jak ted, ale k MSI donglum snad co vim, tak furt cpou verze pod 3.x.x.x (respektive jeste starsi)
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Vliv
    292

Standardní

SE K700i .... proste vse se pripojilo, ale COM byl furt not connected at sem delal co sem delal ... pres widlacky mam co potrebuju, i HID funguje bez problemu ...
    BA95 positive

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání