Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: BitTornado - možný problém s uploadem??

Standardní BitTornado - možný problém s uploadem??

Ahoj,
    prosím Vás, používám tohoto klienta a potřeboval bych poradit...nijak sem ho nenastavoval, nechavam upload a download tak jak nastavil program, ale nikdo ode me neuploaduje...coz je mi divne..je to tim, ze nechteji nebo je chyba v programu? v jinem programu upload normalne funguje..
    diky
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

vykousel si vice torrentu? pokud ma torrent hure fungujici tracker tak pak vubec cely prenos funguje velice spatne (a vod tebe temer nikdo sosat nemuze pac vo tobe vlastne nikdo ani nevi). Pokud ti to dela u vsech, tak by to mohlo byt tim, ze si za routerem pres kerej neni pruchozi naslouchaci port, kerej je u torrentu treba ke komunikaci mezi usery.. no doufam ze sem se moc nevzdalil od pravdy-kdyztak me nekdo opravte

a jaky mas pripojeni a jakou rychlosti tak max stahujes? to by mohlo taky lecos ukazat.
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Standardní

2 Hrochoslon: jsem LAMA nevsiml jsem si, že se mi nastavení přeplo do automatic a tam se mi nastavil upload na 1kB , to byl cely problem...ale i presto se zeptam, je zde možnost omezeni uploadu, nechci nijak nikoho škrtit v uploadu, ale kde se tu dá napevno nastavit? po přepnuti na unlimited mám možnost regulovat upload,ale mam dojem že i po nastavení např. 50kB to nereaguje...
    diky
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

No omezit upload jde zcela urcite, zalezi jen, kde je patricne nastaveni. Ja pouzivam Bitcomet a tam to se to dela tak, ze kliknes pravym tl. na prislusny torrent>properities>max upload - a funguje to v pohode
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání