Citace Původně odeslal kecinzer
Našel by se nějaký dobrodivec, který vlastní Neovo F-419 a udělal promě takovou stručnější recenzi?
Začínám to dost zvažovat, zajímají mě třeba ty rozdíly ve svítivosti a tak.
Díky
V piatok som doniesol z TSB F-419ku, cakal som lepsie pozorovacie uhly, to je asi jedina vec co mi vadi. Ale to je u TN panelov normalne.. mam tu aj LG1730S a uhly su nie o nic lepsie. Inak porovnanie 17" a 19", jednoznacne je to 19", ta plocha je fakt super a mam dojem, ze na 17" boli oci namahanejsie(male body - text).
Odozva bude asi taky priemer si myslim, filmy sa mi zdaju v pohode. Z hier som hral iba GTA VC (800x600x16 a 1024x768x16 - aj v tomto rozliseni pekny obraz a myslim,ze aj plynuly,nevsimol som si mazanie, ale rozdiel oproti CRT tam bude).
Svietivost je myslim primerana, farby spredu su pekne, biela je biela, ale podotykam, ze uz pri mensich uhloch ide do zlta,cierna niekedy do tmavomodra. Ale zase obraz je pekne rozoznatelny aj pod vysokymi uhlami, akurat s nevernymi farbami.
Za tie peniaze asi dobry monitor, ak sa nepokazi, tak budem urcite spokojny. Mozno by ti pomohol nazor niekoho kto vlastni drahsi panel s TN technologiou, ale myslim, ze ani tam tie uhly nebudu velmi excelovat (S-PVA je uz ovela drahsie).