Tak postupne>
K paste -> blbo sa nanasa to je pravda...preto maju nove kusy co chodia ku mne uz pastu nanesenu na jadre. Pasta je to vsak dobra...
To napetie ake lezie z karty nie je vina AC chladica, ale vyrobcu grafiky. Ja som si stale kazdy jeden iny chladic nez Originalny napajal nie z karty ale mimo cez redukciu - ale pisem to tu 100 krat ale ludia si budu napajat na karty dalej...
Co sa tyka toho dizajnu pozeral som to teraz detailne a veru mas pravdu ...jedine ten NV silencer 6 rev 2 je takto otvoreny - teda ze vzduch nejde jednou cestou von ale dvoma. Ak ma vsak pamet neklame a si to vsimam dobre tak predtym co som mal skladom kusky boli plne zaliate. Este sa pozriem na NV Silencer 1 rev 2 ktory je takisto komp. s 6600/6600PCIE GF ako ma to telo ci zaliate...alebo s druhym otvorom.
V tomto pripade naozaj je mozne ze teply vzduch vychadza z druheho otvoru a kartu ohrieva. Riesenie je dat tam nejaky kus hrubsieho papiera a prilepit ho paskou k telu. Skus toto a daj vediet..ale aj podla mna bude problem ten otvor...pretoze vlastne fuka teplo do oblasti ktora je dost kriticka...

VIP

Odpověď s citací