Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: HELP... MSI K8T neo2 a HD WD 200Gb SATA

Standardní HELP... MSI K8T neo2 a HD WD 200Gb SATA

Prosím o pomoc:
    MSI K8T neo2 a HD WD 200Gb SATA
    Při najetí PC se HD hlásí při instalaci nahlásí win xp : nenalezeny žádné pevné disky...
    Při startu win (F6) jsem zkoušel několik ovládačů SATA přímo od WD i co bylo k MB a nic... stále stejná hláška..
    Kámoš mi radil novější ver WIN XP
    Mám WIN XP SP2 ...
    Děkuji za radu..

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

najeti PC je mysleno zapnuti pocitace anebo nastartovani windows? je nutne zapnout SATA v biosu ( jinak SATA jako takove fungovat nebude ) a pri instalaci pouzit ovladace dodane k desce ( nebo novejsi ). disk je samozrejme nutne zapojit jak do radice, tak do napajeni ( musi byt indikovan v tabulce biosu ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní mno

zase taková lama nejsem..jelikož jsem postavil těch pc již trochu více, nedovedl jsem pochopit proč mi to nejede...
    HD byl detekován, bios za new přehrán, z www.wd ovládače nebralo z diskety k MB také ne... pomohlo až driver přímo z MSI webu...výrobce bych nakopal do pr....
    Jinač děkuji za odpověď..Příště již budu vědět, že z driveru dodvaného výrobcem mám prt..

Standardní Re: mno

Citace Původně odeslal eldestilator
    zase taková lama nejsem..jelikož jsem postavil těch pc již trochu více, nedovedl jsem pochopit proč mi to nejede...
    HD byl detekován, bios za new přehrán, z www.wd ovládače nebralo z diskety k MB také ne... pomohlo až driver přímo z MSI webu...výrobce bych nakopal do pr....
    Jinač děkuji za odpověď..Příště již budu vědět, že z driveru dodvaného výrobcem mám prt..
    Koukni do spravovat.. u "tento pocitac" - tam das "sprava disku" a tam zkus inicializovat disk. Nevim jestli to pomuze, ale zkus jestli ho nevidis aspon tady
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Standardní

Při instalaci systemu nenahráváš z diskety ovladače na disk ale na řadič.
    U msiček bývá věčinou promise.
    Co se mě zrovna dostane pod pazoury.

Standardní jeeeeee

slovíčka jsou krásná věc.. nenahráváš na řadič ale do něj )
    ale už to jede a to je hlavní ))

Standardní

No a nenahravas do "nej", ale do RAM - ale nechme toho, vyreseno a to je hlavni ...

EDIT: Nemas za co dekovat, dekuji ...

Server:Abit KT7, AXP 1600+, 512MB PC-133, 5x160GB Hitachi + 8GB, 100Mbit, Matrox G100 4MB Lap:Evo N600c, PIIIM 1Ghz, 512MB PC-133, 60GB Toshiba [16MB], DVD-ROM, Radeon M6 [16MB], 14.5', EW-7106 Wi-Fi, Intel LAN, 56k, TV-Out Main:KT3 Ultra2, FSB 266@352Mhz, AXP 2500+, HyperX 333/CL2 512MB + 400/CL3 512MB => 352Mhz/2.0-2-2-5, SB Audigy 2ZS, 2xHitachi 160GB + 20GB, Asus R9550 128MB 250/200@435/245, 100Mbit LAN, ATA/133 Raid, Fortron 350W PFC, GSA-4081B, TEAC CDW-58E

Standardní ani tak

ani ty a ni ja nevíš kde se to nahrává takže nedělej frajera když nevíš... děkuji :-ú

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

2eldestinator&ostatni: prosim, klidnete hormon!
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání